Середа, 24.04.2024, 16:22 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » Наші досягнення
Ось-ось мине 30 років від часу існування нашого ліцею.. Майже 10 тисяч випускників пішли із його стін в життя. Одні;' пам'ятають йогоякТУ-10, інші-як СПТУ-20, ще інші - як ПТУ-20, а наймолодші - як професійний ліцей. Проте все це один – рідний наш навчальний заклад, який був першою сходинкою у професійне життя, або, власне, у життя взагалі.

Вони часто заходять в ліцей, щоб побачитись з наставниками, щоб зустрітись із молоддю, дати настанови уже з позицій зрілих майстрів своєї справи. Візит кожного - це подія у навчальному закладі, адже ми гордимось ними - окріплим молодим паростям, у котре вкладено працю, надію, віру.

Директор ліцею О. А. Окунєвський якось у справі завітав до начальника Шепетівського центру електрозв'язку № 4 Середюка Василя Васильовича. Статний поважний чоловік справив враження ерудованої людини, котра добре володіє і професійними навичками, і умінням працювати з людьми.

У розмові керівників виявилось, що Василь Васильович - наш випускник. Він опанував спеціальність регулювальника радіоапаратури та приладів.
Категорія: Наші досягнення | Переглядів: 942 | Додав: olegsda | Дата: 18.03.2010

Навчаючись в Полонській ЗОШ № 6, десятикласниця Дячук - Заставська Л. В. знайшла в газеті замітку про Шепетівське ТУ-10. Щось ніби підказувало їй зберегти цей кусочок газети. Саме так вона і зробила, щоб закінчивши школу, вийняти із схову замітку, ще раз її перечитати і направитись в Шепетівку з бажанням бути монтажницею радіоапаратури. Та на той час конкурс абітурієнтів в ТУ-10 був дуже великим, група монтажниць вже була переповнена, і дівчині запропонували стати складальницею конденсаторів. Це був 1980 рік. За час десятимісячного навчання Людмила дуже здружилась із дівчатками з Мирополя, які хотіли продовжити навчання далі.
Категорія: Наші досягнення | Переглядів: 1328 | Додав: olegsda | Дата: 18.03.2010

У професійному ліцеї працює досвідчений згуртований педагогічний колектив. Понад 20 років ліцей очолює Окунєвський Олег Антонович - здібний організатор професійно-технічної освіти, відмінник освіти України.

Серед педагогів 10 викладачів і 13 майстрів виробничого навчання. Усі вони мають відповідну науково-теоретичну підготовку, належний освітній рівень і достатній досвід роботи в системі професійно-технічної освіти. Систематично підвищують свій фаховий рівень, кваліфікаційні категорії, робітничі та тарифні розряди. Сьогодні у ліцеї два відмінники освіти України, 5 педагогів вищої категорії, 4 мають педагогічні звання «старший викладач» та «майстер першої категорії».
  
Троє ветеранів педагогічної праці працюють у ліцеї від дня його заснування. Це подружжя Гуменюків - Іван Гнатович та Марія Григорівна - майстри виробничого навчання та викладач спецдисциплін професії «радіомеханік» Кожухова Наталія Михайлівна. Іван Гнатович має найвище педагогічне звання - майстер першої категорії. Це один з найкращих знавців найсучаснішої телерадіоапаратури в області. Понад 20 років він керує гуртком технічної творчості «Юний радіоаматор», який працює над створенням цікавих і корисних для навчання приладів. Кожухова Наталія Михайлівна - фіналіст обласного конкурсу «Педагог року». Марія Григорівна - досвідчений будівельник, вчить учнів працювати з найновішими будівельними матеріалами і технологіями.
Категорія: Наші досягнення | Переглядів: 1237 | Додав: olegsda | Дата: 18.03.2010

Уперше я побачила Наталю на мітингу, присвяченому 65-й річниці визволення Шепетівки від німецько-фашистських загарбників. Вразило те, з якою щирістю і юнацьким запалом від імені студентської молоді міста дякувала учениця Шепетівського професійного ліцею ветеранам за їхній доблесний подвиг, бажала мирного неба своїм співвітчизникам. Ще тоді мені захотілось познайомитись із нею, дізнатися більше про цікаву особистість.

Тож сьогодні моя розповідь саме про неї.
Категорія: Наші досягнення | Переглядів: 847 | Додав: olegsda | Дата: 18.07.2009

« 1 2 3