Середа, 24.04.2024, 07:49 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Березень » 18 » ВИПУСКНИКИ ЛІЦЕЮ НА ШИРОКИХ ЖИТТЄВИХ ДОРОГАХ
16:31
ВИПУСКНИКИ ЛІЦЕЮ НА ШИРОКИХ ЖИТТЄВИХ ДОРОГАХ
Ось-ось мине 30 років від часу існування нашого ліцею.. Майже 10 тисяч випускників пішли із його стін в життя. Одні;' пам'ятають йогоякТУ-10, інші-як СПТУ-20, ще інші - як ПТУ-20, а наймолодші - як професійний ліцей. Проте все це один – рідний наш навчальний заклад, який був першою сходинкою у професійне життя, або, власне, у життя взагалі.

Вони часто заходять в ліцей, щоб побачитись з наставниками, щоб зустрітись із молоддю, дати настанови уже з позицій зрілих майстрів своєї справи. Візит кожного - це подія у навчальному закладі, адже ми гордимось ними - окріплим молодим паростям, у котре вкладено працю, надію, віру.

Директор ліцею О. А. Окунєвський якось у справі завітав до начальника Шепетівського центру електрозв'язку № 4 Середюка Василя Васильовича. Статний поважний чоловік справив враження ерудованої людини, котра добре володіє і професійними навичками, і умінням працювати з людьми.

У розмові керівників виявилось, що Василь Васильович - наш випускник. Він опанував спеціальність регулювальника радіоапаратури та приладів.

Після закінчення училища В. В. Середюк відслужив радистом спецзв'язку в рядах збройних сил, так би мовити, примінив на практиці знання, котрі здобув в училищі. Після він працює в установах електрозв'язку м. Нетішина, паралельно навчаючись у Львівському технікумі. Неабиякі здібності молодого чоловіка дали йому змогу у короткий час пройти від посади старшого електромеханіка до начальника центру електрозв'язку № 9. В цей період Василь Васильович закінчив Одеську академію зв'язку. В. В. Середюк вказує на те, що знання, які він отримав в училищі, були більш як ЗО відсотковою базою для навчання у вузі, вона була більш значимою, підкреслює В. В. Середюк, аніж база технікуму.

Із вдячністю згадує начальник ЦЕЗ наших працівників Кожухову Н. М. та Гуменюка І. Г.

  
Майже щороку у День знань, коли вересневої пори учні збираються на святкову лінійку, щоб розпочати новий навчальний рік, прийняти у студентство нове поповнення, ми запрошуємо для спілкування з молоддю випускника 2000 року Сергія Миколайовича Огородніка. Теплом і щирістю висвічується душа цієї повчальні слова надовго западають у душу.

Сергій прийшов в училище після закінчення дев'яти класів із СШ№7. Тато Сергія працював в локомотивному депо станції Шепетівка, а тому добре знав потребу і перспективи зварювальної справи, відповідно і сина націлив саме на спеціальність електрогазозварювальника. Хлопець з особливою старанністю ставився до оволодіння знаннями, а тому має диплом з відзнакою. Слід відзначити, що упродовж свого навчання Сергій був незмінним головою учнівського комітету та взагалі, це людина, на яку у всьому можна покластися.

Так його характеризують і зараз колеги по роботі. Після закінчення училища він пішов працювати електрогазозварником в локомотивне депо, зараз має 6 розряд. Також навчається в Київському економіко-технологічному університеті транспорту. Жартуючи, Сергій Миколайович каже, що його син Владислав, котрому виповнилося 3 роки, як виросте, обов'язково прийде навчатися в ліцей.
І ми віримо, бо ж свого меншого брата Сашка Сергій також привів в ліцей. І Сашко, закінчивши навчання у 2006 p., також став електрогазозварником (тепер уже 4 розряду) і працює разом із старшим братом та батьком у депо.

Ще довго можна перераховувати наших випускників, розповідати про них як про кращих людей міста. Це Гаєвський Геннадій Іванович - майстер контрольно-вимірювальних приладів і автоматизації Шепетівський теплових мереж, Романюк Юрій Олексійович - заступник директора телерадіокомпанії «ШАНС», та інші.

Яна Гладкіх



Категорія: Наші досягнення | Переглядів: 942 | Додав: olegsda