Вівторок, 30.04.2024, 07:42 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2013 » Листопад » 29 » Відгомін тижня з професії «Кравець» у нашому ліцеї
11:07
Відгомін тижня з професії «Кравець» у нашому ліцеї
Кожна людина прагне бути красивою, і усвідомлює, що мода віддзеркалює внутрішню інтелігентність і культуру.

Сьогодні мати гарний, красивий одяг дуже просто. Але мати одяг не такий, як у всіх, можна, якщо ви здобуваєте професію кравця в Шепетівському професійному ліцеї. З метою виявлення та розвитку ініціативи, ділової активності учнів, підвищення інтересу до обраної професії з 18 по 22 листопада 2013 року у стінах нашого навчального закладу був проведений тиждень з професії «Кравець». Проведені у рамках тижня відкрите засідання гуртка, відкритий профорієнтаційний захід для учнів шкіл міста, виставки, конкурси, перетворення були змістовними, цікавими та корисними для учнів.

18 листопада було урочисте відкриття тижня та проголошена радіогазета, з якої учні всіх груп дізналися інформацію з історії моди.

19 листопада день розпочався з великого перетворення. Дівчата групи «Кравців» самостійно продумували образ «Ділової жінки» і впродовж всього дня, під час уроків, демонстрували його.







Також цього дня був проведений конкурс малюнків на тему «Мода сучасного і майбутнього». Всі учні, викладачі, майстри в/н мали можливість віддати свій голос за найкращий малюнок.









З метою профорієнтаційної роботи та підвищення рівня престижності професії, 20 листопада було запрошено учні шкіл випускних класів, для яких агітбригада КРАВЦІВ представила свій виступ «Один день з життя професіонала».









21. 11. 2013 року пройшла виставка творчих робіт учнів гуртка «Креатив». На виставці були представлені вироби учнів груп (керівник гуртка Муравйова Раїса Петрівна) створених з клаптиків тканини, об’ємних квіток з в’язальних ниток та проволоки, ліплення з тіста, рослинних матеріалів тощо.







Свою майстерність та фантазію проявили учні, створюючи композиції в техніці «Квілінгу» на відкритому занятті гуртка «Креатив».

Ми переконалися, що проведення тижнів професій, допомагає поліпшити всю роботу, спрямовану на удосконалення навчально-виробничого процесу, підвищення якості професійної підготовки та навчальної активності учнів та зацікавленості в обраній професії.
Сурду О. О., старший майстер ліцею
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 1542 | Додав: proflicey020