Субота, 27.04.2024, 08:40 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Листопад » 27 » В ліцеї пройшов Тиждень природничо-математичних дисциплін
12:01
В ліцеї пройшов Тиждень природничо-математичних дисциплін
З 23.11 по 27.11.2015 було проведено тиждень природничо-математичних дисциплін, який охоплював предмети: математика, фізика, хімія, інформатика, біологія та екологія., метою якого є підвищення інтересу учнів до предметів природничо-математичного циклу, пізнанню дійсності і самого себе, розвиток індивідуальних, творчих та інтелектуальних здібностей

Упродовж Тижня викладачами природничо-математичних дисциплін спільно з учнями було організовано низку тематичних заходів, які викликали жваве зацікавлення в учнів навчального закладу.

Тиждень природничо – математичних дисциплін розпочався з виставки газет-стіннівок, у якій учні змогли представити свої творчі доробки, цікаві кросворди, запитання, вікторини. А також на сайті ліцею проходив конкурс кросвордів і протягом тижня учні приносили свої відповіді для викладачів та отримували оцінки!



Щодня учні та весь педагогічний колектив ліцею під час великої перерви слухали радіогазету із відповідного предмета, яка була присвячена цікавим фактам із життя відомих вчених.

Викладач фізики та математики Міщук О.Ю разом з учнями 204 групи організували та провели бенефіс з фізики «Фізика і лірика», завдяки якому учням вдалося поєднати вірші із поняттями фізики.





Викладач інформатики Буркацький О.А. провів з учнями диспут: "Соціальні мережі - За і Проти", під час якого учні висловлювали свої думки про вплив соціальних мереж на життя молоді, реальні загрози та підводні камені, про які не всі знають.



Учнівська лекторська група, яку організував викладач хімії Дитина Р.І., виступила в кожній навчальній групі з інформацією «Цікаві факти з хімії»

Викладач біології Дечковська В.О. з учнями 204 групи організувала віртуальну подорож до країни біології, під час якої команди захищали проектні роботи з демонстрацією своїх презентацій.

Викладач математики Маєвська О.Г. провела позаурочний захід з математики – захист учнівських творчих проектів «Цікаво знати» в рамках роботи гуртка «Інтеграл». Членами журі були учні групи 103.



Також викладач математики Маєвська О.Г провела відкритий урок з теми «Взаємне розміщення прямих у просторі» у групі 104. Метою уроку було формування в учнів поняття паралельних, мимобіжних прямих та прямих, що перетинаються, знання ознаки паралельності прямих; вироблення навичок застосування вивченого матеріалу до розв'язування задач; розвиток просторової уяви, логічного мислення, спостережливості, уміння чітко й правильно висловлювати думку; виховання культури математичних записів та мови.



В п’ятницю були підведені підсумки тижня та найактивніші учні отримали нагороди.

Із впевненістю можна сказати, що тиждень природничо-математичних дисциплін вдався на всі 100 %.

Голова м/к Міщук О.Ю.
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 595 | Додав: proflicey020