Четвер, 02.05.2024, 06:57 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Листопад » 19 » Секрети надзвичайних людей
10:21
Секрети надзвичайних людей
Рубрика: Дзеркало душі


Деякі люди; навіть якщо вони не володіють величезними статками, зв'язками або привабливою зовнішністю, завжди випромінюють енергію та впевненість у собі. Вони - душа компанії. У чому ж секрет їхньої душевної неповторності?

1. Вони з повагою ставляться до кожного
Неважливо, з ким вони спілкуються: зі своїм найвпливовішим клієнтом чи з продавцем у супермаркеті, - вони завжди ввічливі. Якщо повестися грубо з кимось у присутності співрозмовника, до якого ви ставитеся шанобливо, це зведе всю вашу доброзичливість до нуля. Надзвичайні люди усвідомлюють, що вони нічим не кращі за інших, і поважають кожного.

2. Вони дотримуються певного правила
Це правило звучить так: «Стався до інших людей так, як вони хочуть, щоб до них ставилися». Вони враховують особливості кожного. Хочете подобатися людям - змінюйте свою поведінку, щоб усім було зручно.

3. Вони не люблять порожніх розмов
Розмови ні про що не викликають позитивних емоцій у співроз-мовника, люди відповідають автоматично - таким Чином ви не завоюєте їхньої симпатії. Навіть звичайнісіньку розмову можна зробити душевною, якщо поставити декілька запитань, на які людям буде цікаво відповісти. Непідробний інтерес завжди викликає симпатію.

4. Вони зосереджені на людях
Такі люди цікавляться передусім оточуючими і менше часу витрачають на себе. Вони не думають про те, наскільки подобаються іншим, а тому поводяться більш невимушено. Просто відкладіть убік свій смартфон і приділіть увагу співрозмовникам. Зосередьтеся на розмові, ставте важливі запитання.

5. Вони не занадто намагаються сподобатися.
Не слід розхвалювати себе в спілкуванні з іншими людьми. Надзвичайним людям це навіть не спадає на думку. Вони розуміють, що занадто сильне прагнення сподобатися викликає відразу та неприйняття.

6. Вони бачать різницю між думкою і фактом
Такі люди завжди зберігають самовладання під час палких суперечок. Вони не бояться висловитися, але водночас дають зрозуміти, що це не факт, а лише їхня думка. Потрібно усвідомлювати, що довкола чимало розумних людей і в них теж є свій погляд.

7. Вони справжні
Вони такі, які є. Усіх - приваблюють щирі люди, яким можна довіряти. Ніхто не любить фальш.

8. Вони чесні
Постійно бути чесним - не т.ак і просто. Для цього потрібно завжди діяти справедливо і чесно. Це може образити, але це правильний шлях.

9. Вони усміхаються
Люди підсвідомо копіюють мову тіла співрозмовника. Якщо ви хочете здобути прихильність, просто усміхніться під час розмови. Ось побачите: вам усміхнуться у відповідь.

10. Вони намагаються виглядати добре
Такі люди розуміють, що намагатися виглядати добре для інших так само важливо, як, наприклад, прибрати в квартирі до приходу гостей. Це - знак поваги. Однак не варто занадто зациклюватися на своїй зовнішності.

11. Вони життєлюбні
їм ніколи не нудно, життя для них -це пригода, і вони хочуть зробити інших його частиною. Це не означає, що в них немає проблем, вони просто сприймають їх як тимчасові труднощі. Якщо щось пішло не так, просто подумайте, що наступний день буде кращим, ніж цей.

«Вічний скарб», № 11 листопад 2015
Т.Бредберрі
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 444 | Додав: proflicey020