П`ятниця, 03.05.2024, 04:15 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Листопад » 11 » Правильний вибір професії - запорука успішного майбутнього
14:23
Правильний вибір професії - запорука успішного майбутнього
10 листопада 2015 року у Шепетівському Будинку культури за сприяння Центра зайнятості відбувся «Ярмарок професій» для випускників 9-х та 11-х класів шкіл міста та району. Зробити правильний вибір щодо майбутньої професії, випускникам допомагали представники різних навчальних закладів.

Про професії, про заклади, де їх можна здобути, розповіли гості — представники Грицівського вищого художньо-професійного училища № 19, Національної академії державної прикордонної служби України ім.. Б. Хмельницького, Шепетівського медичного училища, Харківського національного фармацевтичного університету, Шепетівського коледжу Подільського аграрно-технічного університету, Грицівського вищого професійного училища № 38 та інших навчальних закладів. Шепетівський професійний ліцей також завітав на ярмарок з метою профорієнтаційної роботи, адже у 2016 році ліцей запрошує на навчання за такими спеціальностями:

з освітою 9 класів, термін навчання 3 роки:
- Столяр, верстатник деревообробних верстатів;
- Слюсар-ремонтник, електрогазозварник;
- Швачка, кравець.
з освітою 11 класів, термін навчання 1 рік 3 місяці:
- Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування.
з освітою 11 класів, термін навчання 1 рік 5 місяців:
- Штукатур, лицювальник-плиточник.
з освітою 11 класів, термін навчання 6 місяців (контракт):
- Кравець;
- Електрогазозварник;
- Швачка.

Психолог навчального закладу О.Ящук у своєму виступі розповіла усім присутнім про переваги навчання у ліцеї та продемонструвала відеоролик про Шепетівський професійний ліцей. Учениці 203 групи А.Цигольнік та І. Білик разом із класним керівником Байло М.М. та старшим майстром Дячук Л.В. зорієнтовували учнівську молодь щодо вибору професії демонструючи вироби, які виготовлені учнями ліцею під час виробничого навчання та практики, а також роздавали буклети з інформацією про професії та умови вступу до ліцею. Хороший настрій, ентузіазм та приязне ставлення сприяли тому, що наш навчальний заклад був у центрі уваги юнаків та дівчат, які з радістю розбирали профорієнтаційні листівки та цікавилися професіями.

Ми розуміємо, що перед випускниками постає нелегке завдання: зробити крок, який вирішить їхню життєву долю. Тому бажаємо їм обрати професію до душі, стати справжніми професіоналами своєї справи і сподіваємось, що у нашій великій та дружній родині буде поповнення.











Практичний психолог Шепетівського професійного ліцею
Олена Ящук
Категорія: Кабінет психологічної служби | Переглядів: 647 | Додав: proflicey020