Субота, 04.05.2024, 05:56 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Листопад » 30 » Обмін досвідом педагогічних працівників Шепетівського професійного ліцею з колегами Нетішинського та Славутського ліцею
08:36
Обмін досвідом педагогічних працівників Шепетівського професійного ліцею з колегами Нетішинського та Славутського ліцею
Відповідно до плану роботи ліцею на 2015-2016 н.р. та в рамках Тижня ініціативи та Передового педагогічного досвіду відбулася зустріч з колегами Нетішинського та Славутського професійних ліцеїв.

Дана зустріч була проведена з метою обміну досвідом між педагогічними працівниками навчальних закладів. Майстри виробничого навчання та викладачі відвідали уроки виробничого та теоретичного навчання на яких колеги продемонстрували новітні обладнання, майстер-клас та методичні розробки уроків із застосування інноваційних технологій.

У ході зустрічі були окресленні шляхи подальшої співпраці щодо викладання професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки електричного та газового зварювання. Спілкування з педагогічними працівниками та адміністрацією навчальних закладів справили приємне враження.

Дякуємо адміністрації та директору Нетішенського професійного ліцею Крузеру А.І. та директору Славутського професійного ліцею Ніжнік Н.О. за співпрацю.





В.о.старшого майстра Дячук Л.В.
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 464 | Додав: proflicey020