П`ятниця, 03.05.2024, 03:54 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2012 » Жовтень » 30 » КАСКАД ВІДКРИТИХ ВИХОВНИХ ГОДИН
10:56
КАСКАД ВІДКРИТИХ ВИХОВНИХ ГОДИН
17 жовтня 2012 року , у рамках оголошеного дня класного керівника, в ліцеї було проведено каскад відкритих виховних годин.

У групі №105 класний керівник Гуменюк Л.Р. разом із спеціалістами міського центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Демчук І.В. та Літвін Г.В. обговорювали з учнями тему: «Людське життя- найголовніша цінність». Піднімались питання здорового способу життя, моральних якостей молодої людини. Учням пропонувались цікаві відеоматеріали, за якими велись дискусії та обговорення.

Виховну годину у групі №212 класний керівник Байло М.М. присвятила філателії. І не дарма: по-перше, марка- це візитна картка країни, по-друге, майстер виробничого навчання цієї ж групи Б.О.Суслін- філателіст із 50-річним стажем. Марки зацікавили Бориса Олександровича ще в дитинстві, а тому його колекція, одна з кращих в Україні, була дуже цікава присутнім. У проведенні виховної години взяли участь працівники відділення Укрпошти м. Шепетівки Пікус Валентина Іванівна та Гой Олександр Михайлович.

«Моральні якості сучасної молодої людини»-таку тему розглядали учні групи №311 ( класний керівник Здрачук А.С.). Цього разу виховну годину проводила Світлана Миколаївна Кобель- член батьківського комітету. Жваво обговорювались питання взаєморозуміння між дорослими та підлітками, між учнями та вчителями, питання притаманності молодим людям таких моральних цінностей, як честь, совість, справедливість.

А.Хромов - учень гр..№204.



Б.О.Суслін з учнями групи №212


С.М.Кобель


ПОХІД МІСЦЯМИ БОЙОВОЇ СЛАВИ


І.В.Демчук Г.В.Літвін з учнями групи №105
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 1025 | Додав: proflicey020