Четвер, 02.05.2024, 07:55 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Листопад » 19 » ДИВЛЮСЬ НА СВІТ ЮНАЧИМИ ОЧИМА
08:35
ДИВЛЮСЬ НА СВІТ ЮНАЧИМИ ОЧИМА
Концепція національно-патріотичного виховання дітей та молоді стала певним дороговказом кожному навчальному закладу, в тому числі і нашому ліцею, направленості виховної роботи з молоддю.

Принцип національної спрямованості патріотичного виховання передбачає формування в молоді національної свідомості, виховання любові до рідної землі, українського народу, шанобливого ставлення до його культури, поваги до культури всіх народів, які населяють Україну;здатність зберігати свою національну ідентичність, уміння пишатися приналежністю до українського народу.

Керуючись даними положеннями Концепції, в ліцеї було вироблено систему виховних заходів, спрямованих на дальше виховання патріотизму серед учнівської молоді. Одним з таких заходів листопада 2015 року було передбачено проведення фотовиставки «Моя Україна», яка і пройшла в ліцеї упродовж 13-16 листопада.

На фотовиставку було представлено 10 робіт учнів груп № 103, 104,203, 204 та 304.

В основному,на фотозображеннях були мальовничі краєвиди різних куточків нашої України. Тут слід відзначити роботи учня гр..№204 Мельничука Назара «Моя дорога в майбутнє» та «Яблуневий цвіт».

Учень гр..№203 Яровий Володимир фотокарткою «Сторінка історії Миколи Островського» нагадав нам про екскурсію місцями Шепетівки, котрі пов’язані із романом нашого земляка М.Осторвського «Як гартувалась сталь».

На особливу увагу заслуговують роботи учнів гр..№104 Тараса Мурованого Сергія Смішка, які показують неповторність нашого рідного міста. Це фото «Шепетівський вокзал вночі» та «Музей Миколи Островського».

Своє бачення України у своєрідному фото колажі «Моя Україна» виклав учень групи №103 Пивоварський Роман.

Виставка показала, що кожен з нас дивиться на світ своїми очима і кожен по-своєму бачить прекрасне.







Л.Г.Сидорчук - заступник директора з ВР
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 571 | Додав: proflicey020