П`ятниця, 03.05.2024, 20:34 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Листопад » 13 » ДІЄ КЛУБ «НЕБАЙДУЖІ БАТЬКИ»
12:58
ДІЄ КЛУБ «НЕБАЙДУЖІ БАТЬКИ»
10 листопада голова клубу «Небайдужих батьків» Галина Станіславівна Громова ініціювала перевірку житлово-побутових умов проживання наших учнів у гуртожитку. Тим більше, цього навчального року ми братимемо участь в обласному конкурсі на кращий гуртожиток ПТНЗ.

Батьки пройшли по усіх приміщеннях: разом із санпостівцями оцінили санітарний стан та естетичний вигляд кімнат, пересвідчились у правильному функціонуванні кухонь, душової кімнати,ін.

Потім результати перевірки було обговорено на « круглому столі» разом з учнями, а також намічено конкретні плани по покращенню їх умов проживання .

Погоджено, що повторна контрольна перевірка буде здійснена 17 листопада. А виправляти і справді є що:найгірший санітарний стан виявлено в кімнатах 448 (група №201) та 445 (група №101), далеко не у всіх кімнатах утеплені і заклеєні вікна, в ряді кімнат меблі потребують ремонту та й загальний естетичний вигляд кімнат, як кажуть, бажав би бути кращим.

Вирішили про необхідність:
- змінити тюлеві занавіски на вікнах кімнат та сходинкових маршів;
-закупити термостійкі скатертини на столи та білу фарбу для фарбування настінних навісних шафочок;
-придбати тонометр і ліки для потреб гуртожитку;
-встановити для користування учнями мікрохвильову піч.

Батьківський комітет та учні обговорили питання покращення організації дозвілля мешканців гуртожитку, намітили конкретні заходи щодо активізації даної роботи.

Голова клубу «Небайдужих батьків» особливо цікавилась станом умов проживання дітей із соціально незахищених сімей. З даного питання було вироблено конкретні плани на найближчий час, до вирішення яких передбачено залучати громадські організації міста.

Разом з тим, батьківським комітетом було визначено найкращі кімнати гуртожитку, якими виявились:
-к.334 (група №204)-Мельничук Н., Садовець О., Матвійчук М.;
-к.333 (група №104)-Галицький С.,Коваль В.,Коваль Б.;
-к.347 (група №104)-Ващук В., Климчук О.











Л.Г.Сидорчук - заступник директора з ВР
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 526 | Додав: proflicey020