Понеділок, 29.04.2024, 03:39 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Листопад » 20 » 19 листопада на базі Полонського професійного аграрного ліцею пройшов семінар-практикум для старших майстрів в/н
12:06
19 листопада на базі Полонського професійного аграрного ліцею пройшов семінар-практикум для старших майстрів в/н
19 листопада 2015 року на базі Полонського професійного аграрного ліцею проведено семінар-практикум для старших майстрів виробничого навчання ПТНЗ області з теми «Роль старшого майстра виробничого навчання у підвищенні якості підготовки кваліфікованих робітників».

Перед учасниками семінару виступили: завідувач лабораторії науково-методичного забезпечення управлінської діяльності в ПТНЗ Науково-метотодичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницької області С.Б.Коломійчук, директор Полонського професійного аграрного ліцею М.Є.Лівшун.



На засіданні було обговорено тему «Система роботи старшого майстра щодо здійснення контролю за якістю підготовки кваліфікованих робітників ПТНЗ». Учасниками семінару були відвідані та обговорені відкриті уроків майстрів виробничого навчання за професією «Соціальний робітник; молодша сестра з догляду за хворими», «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування; тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, водій автотранспортних засобів», «Муляр; штукатур» та майстер-клас в перукарів «Виконання фантазійної зачіски на довгому волоссі».



Під час обговорення виробничого навчання було відзначено про достатній рівень матеріально-технічної і методичної підготовки уроків та побажали творчих успіхів майстрам виробничого навчання.

В.о. старшого майстра Дячук Л.В.
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 493 | Додав: proflicey020