Субота, 04.05.2024, 00:52 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Листопад » 18 » 18 листопада 2015 року відбулося чергове засідання методичної комісії викладачів природничо-математичного циклу
10:23
18 листопада 2015 року відбулося чергове засідання методичної комісії викладачів природничо-математичного циклу
Голова комісії Міщук О.Ю. ознайомила присутніх з напрямками подальшої роботи. Викладачі взяли участь у педагогічній дискусії на тему «Формування технологічно освіченої особистості шляхом розвитку творчих здібностей у проектно-технологічній діяльності» (Міщук О.Ю.)



Був також заслуханий звіт про роботу над індивідуальною методичною темою з метою обміну досвідом викладача з біології: «Розвиток творчих здібностей на уроках біології з елементами креативної освіти» (Дечковська В.О.)

Разом із бібліотекарем члени методичної комісії розглянули та обговорили методичні новинки, фахові журнали та Інтернет-ресурси з предметів природничо-математичного циклу, які можна використовувати при підготовці до уроків та позакласних заходів.

Обмінюючись досвідом з питання «Впровадження нетрадиційних форм та методів роботи на уроках екології», викладач екології Ляска О.О. проаналізувала сучасні педагогічні інноваційні технології і методики та можливості їх використання на уроках екології та інших предметів природничо-математичного циклу.



Також члени методичної комісії обговорили та затвердили план проведення тижня природничо-математичних дисциплін, який проходитиме в нашому навчальному закладі з 23.11 по 27.11.15.



Методист Гуменюк Л.Р. розповіла про участь у виставці матеріалів КМЗ предметів загально-освітньої підготовки «Педагогічні ідеї та знахідки» членів методичної комісії. Також Гуменюк Л.Р. поділилася, що кожен член методичної комісії має персональний блог, який систематично поповнюється освітньо-методичними матеріалами. Також методист повідомила, що блоги членів методичної комісії розміщені на інформаційному порталі «Профтехосвіта Хмельниччини»



Засідання методичної комісії пройшло злагоджено та продуктивно, в конструктивній та творчій атмосфері.



Голова методичної комісії
Міщук О.Ю.
Категорія: Методична робота | Переглядів: 491 | Додав: proflicey020