Середа, 01.05.2024, 06:32 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Лютий » 14 » ЗУСТРІЧ З ВЕТЕРАНОМ
16:11
ЗУСТРІЧ З ВЕТЕРАНОМ
Волонтерський рух у нашому ліцеї завжди проходив, як кажуть, у кращих традиціях. Радячись із міською Радою ветеранів, учні навчальних груп обирали собі ветеранів Великої Вітчизняної війни та праці, яких відвідували, знайомились із їх життєвим шляхом, допомагали по господарству. 2012 року обласною Радою ветеранів було визнано нашу волонтерську роботу кращою, а А.В.Якименка нагороджено цінним подарунком.

З гордістю констатую, що волонтери ліцею більше 20 років надають допомогу ветерану Г.С.Мартинчуку та майже 10 літ дружать із полковником запасу, ветераном Великої Вітчизняної війни М.П.Сіньковим.

Саме тому у переддень Дня звільнення Шепетівки від німецько-фашистських загарбників (5 лютого) учнями групи №204 (класний керівник Маєвська О.Г.) було ініційовано зустріч із Миколою Петровичем Сіньковим. Незважаючи на свій поважний вік, Миколі Петровичу 91 рік, він, як завжди залишається життєрадісним і не по віку активним. Розповідь ветерана, пересипана жартами та дотепами, була справді захоплюючою. Окрім того, Микола Петрович - шепетівчанин, випускник СШ №3.

По закінченню зустрічі ми просили М.П.Сінькова взяти участь у загальноліцейному святі «Безсмертна пам’ять”, котре відбулось 11 лютого 2014 року.







Назарій Огнівчук - учень гр. №204
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 482 | Додав: proflicey020