Середа, 01.05.2024, 08:41 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Жовтень » 19 » Зустріч з роботодавцями
12:48
Зустріч з роботодавцями
18 жовтня 2017року відбулася зустріч із роботодавцями учнів випускних груп Шепетівського професійного ліцею, що опановують професію електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, у Шепетівському міськрайонному центрі зайнятості.

На зустріч було запрошено роботодавців та соціальних партнерів. У заході прийняли участь: заступник директора центру зайнятості Т. Каштан, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Пасічник О. Ю, заст. начальника відділу активної підтримки безробітних Н. Бушинська, представники ТОВ “Шпон-Шепетівка”, Шепетівського РЕМ ПАТ «Хмельницькобленерго», ремонтного вагонного депо Шепетівка, центральної районної лікарні та адміністрація ліцею.

Роботодавці презентували свої підприємства та розповідали про потребу в кадрах на сьогоднішній день, провели розмову з учнями і акцентували увагу на можливість стажування учнів підчас проходження виробничої практики та подальшому їх працевлаштуванні . Надали детальну інформацію про організацію трудового дня, заробітну плату та інші вимоги щодо дотримання обов’язків при виконанні робіт.



По завершенню зустрічі для випускників проведено семінар з техніки пошуку роботи. Учні дізнались про створення платформи «Всеукраїнський кадровий резерв»; про можливість підготовки відеорезюме; та розміщення резюме та відео резюме на веб-ресурсах служби зайнятості (веб-сайті, Facebook, каналі YouTube).

По завершенню зустрічі всі отримали порадники з пошуку роботи.

Викладач Рижко Л.С.
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 474 | Додав: proflicey020