Четвер, 25.04.2024, 23:07 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2021 » Лютий » 16 » ЗОВСІМ НОВЕ ВІЯННЯ І БАЧЕННЯ
14:29
ЗОВСІМ НОВЕ ВІЯННЯ І БАЧЕННЯ

Українською спільнотою та державним центром позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України, з метою залучення учнівської молоді до кращого надбання української культурної спадщини, національно-патріотичного виховання та відзначення 150-ї річниці від дня народження Лесі Українки започатковано арт-челендж, а простіше-естафету, «Слово, чому ти не твердая криця!».

Досі нам було зрозумілим читання віршів, театралізовані постановки творів письменниці, скажімо, як завжди в навчальних закладах- «Лісової пісні», а цього разу запропонували «Краще чисельне читання»,що чимось новим не було, але наступна номінація - «Реп-біогафія Лесі Українки», чесно скажу, поставила перед нами великий знак питання.

Ми звикли про Людину такої ваги говорити поважно і «з високої трибуни», а тут… Вже й розмірковували про дивакуватість розпорядників, але…помилились.
 


Учні та молоді працівники ліцею вмить підхопили ідею,втілили її у життя та отримали гарний результат від нового віяння і бачення творчості Лесі та її життя.

Оксана Іванівна Камфорович підготувала з ученицями групи №203 Охрімець Богданою, Мазур Анною та Фурман Людмилою читання уривку твору із циклу «Сім струн», а майстер виробничого навчання гр. №101 Дмитро Сергійович Драченко підготував авторський твір та вичитав реп за життєвими сторінками Лесі Українки.

Л.Г.Сидорчук - заступник директора з виховної роботи
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 215 | Додав: proflicey020