Неділя, 28.04.2024, 23:46 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2011 » Грудень » 20 » Знання – це запорука успіху будь-якої справи!
11:27
Знання – це запорука успіху будь-якої справи!
З 12 по 16 грудня 2011 року в Шепетівському професійному ліцеї проходив тиждень методичної комісії професії «Слюсар-ремонтник, електрогазозварник». Під мудрим керівництвом голови методичної комісії Попової О. І. було заплановано та проведено ряд цікавих заходів. Зокрема, було розпочато тиждень радіогазетою на тему: «Цікаве про професію», яку підготували кращі учні 21 групи із своїм майстром виробничого навчання Головачук Т.

Органічним доповненням тижня була виставка творчих робіт учнів, яка продемонструвала талант та майстерність рук майбутніх робітників.



Важливим для учнів, майстрів та викладачів професійно-теоретичної підготовки став конкурс фахової майстерності, на якому учні показали свій професійний рівень, навички роботи, самостійність та відповідальність до поставленого завдання. Переможцем конкурсу став учень 21 групи Довгалюк Андрій, який показав найкращі результати.



«Знання - це запорука успіху будь-якої справи», - саме це твердження стало підтекстом відкритого уроку викладача професійно-теоретичної підготовки Вінічука С. М. з предмету «Технічне обслуговування та ремонт промислового устаткування», який було проведено в рамках тижня.



Завершальним акордом тижня стало засідання методичної комісії майстрів виробничого навчання та викладачів професійно-теоретичної підготовки у формі методичного консиліума на тему: «Забезпечення зв’язку професійно-теоретичного і професійно-практичного навчання з виховною роботою на уроках та в позаурочний час». Присутні поділились досвідом роботи з теми, підвели підсумки роботи за насичений тиждень.



Хочу щиро подякувати всім членам методичної комісії професії «Слюсар-ремонтник, електрогазозварник» за проведений тиждень, побажати наснаги в подальшій роботі.

М. В. Васик, методист ліцею
Категорія: Методична робота | Переглядів: 1041 | Додав: proflicey020