Неділя, 28.04.2024, 21:05 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Квітень » 29 » Знайомимось із сучасними виробничими технологіями у галузі деревообробки
10:47
Знайомимось із сучасними виробничими технологіями у галузі деревообробки
Відповідно до плану роботи НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області у четвер 24 квітня 2014 року був проведений проблемний семінар для ІПП деревообробних професій в режимі он-лайн на тему: «Застосування сучасних виробничих технологій у професійній підготовці як шлях підвищення якості підготовки робітничих кадрів». Розпочала роботу вебінару Півторацька Н. В., методист НМЦ, яка наголосила на актуальності теми. Продовженням онлайн-засідання став перегляд відео уроків та майстер-класу колег із Старокостянтинівського професійного ліцею. Приємно було бачити новинки з деревообробної галузі які запроваджують наші колеги, особливо сподобались відео уроків виробничого навчання та організація гурткової роботи.

Активну участь у семінарі взяли педагогічні працівники нашого ліцею: викладач Кучер С.Є., методист Васик М.В., старший майстер Сурду О.О., майстер в/н Щербан Н.Т, майстер в/н Гуменюк М.Г., майстер в/н Міщук Д.В..

Сучасна професійно – технічна освіта в Україні кардинально змінила вимоги до випускників професійних ліцеїв. В теперішній час випускник повинен володіти сучасним обладнанням та новітніми технологіями з обраної професії. Формування та розвиток достойної творчої, конкурентоздатної особистості, здатної жити в світі, що динамічно розвивається, готовий до самовдосконалення як в своїх особистих інтересах, так и в інтересах громадян та держави. Саме це і стало провідною думкою вебінару.

Вірю, що ми можемо підготувати достойну робітничу зміну для деревообробної промисловості. Приємно було познайомитися з новими людьми, які не хочуть сидіти, склавши руки, побачити роботу колег, їх здобутки та досягнення.

Д.В. Міщук, майстер виробничого навчання


Категорія: Методична робота | Переглядів: 476 | Додав: proflicey020