Субота, 27.04.2024, 01:17 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2012 » Березень » 26 » Засідання обласної фахової секції викладачів іноземних мов ПТНЗ Хмельницької області
09:48
Засідання обласної фахової секції викладачів іноземних мов ПТНЗ Хмельницької області
Відповідно до плану роботи Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області 20 березня 2012 року на базі Шепетівського професійного ліцею в рамках обласної фахової секції викладачів іноземних мов ПТНЗ проведено семінар на тему: "Мотивація навчальної діяльності учнів – запорука успіху навчально-виховного процесу".

Семінар відкрила заступник з навчально-виховної роботи навчального закладу Сидорчук Л.Г., яка привітала учасників та презентувала ліцей.



У ході семінару методист Шепетівського професійного ліцею М.В.Васик розкрила питання "Мотивація навчальної діяльності учнів" та провела ділову гру.

Наступним етапом семінару було відвідування та аналіз відкритого уроку на тему: "Україна та спорт", який проводила А.С. Здрачук, викладач Шепетівського професійного ліцею. Урок було проведено на високому методичному рівні з використанням інформаційно-комунікативних технологій (педагогічні програмні засоби, комп’ютерні презентації та зв'язок з англомовними країнами через програму "Skype").

Методист відділу загальноосвітньої підготовки Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області Л.С. Погребняк акцентувала увагу учасників семінару на проблемі формування мотивації навчальної діяльності учнів на уроках іноземної мови та ознайомила з вимогами щодо створення навчально-методичної літератури.

У рамках роботи семінару викладач Вищого професійного училища №4 м.Хмельницький І.В. Луцюк та викладач Полонського професійного аграрного ліцею М.А. Гвалтюк презентували свої навчально-методичні посібники.

На завершення семінару викладач Шепетівського професійного ліцею А.С.Здрачук провела позакласний захід та тему: " Великобританія" та ознайомила учасників семінару з комплексно-методичним забезпеченням предмету.

За підсумками роботи учасники семінару розробили методичні рекомендації щодо мотивації навчальної діяльності учнів та отримали відеоматеріал уроку викладача Шепетівського професійного ліцею А.С.Здрачук, який посів ІІІ місце на Всеукраїнському конкурсі на кращий інноваційний урок в системі ПТО.



Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 882 | Додав: proflicey020