Четвер, 02.05.2024, 04:53 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Лютий » 20 » ЗАСІДАННЯ ОБЛАСНОЇ ФАХОВОЇ СЕКЦІЇ ІНЖЕНЕРНО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ОПОРЯДЖУВАЛЬНИХ ПРОФЕСІЙ ПТНЗ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
15:56
ЗАСІДАННЯ ОБЛАСНОЇ ФАХОВОЇ СЕКЦІЇ ІНЖЕНЕРНО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ОПОРЯДЖУВАЛЬНИХ ПРОФЕСІЙ ПТНЗ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
18 лютого 2014року на базі Хмельницького ВПУ №4 відбулось засідання обласної фахової секції інженерно-педагогічних працівників опоряджувальних професій з теми: «Покращення якості підготовки кваліфікованих робітників шляхом впровадження сучасних виробничих та педагогічних технологій в навчально-виробничий процес».



У засіданні фахової секції взяв участь наш працівник ліцею Ляска Святослав Григорович та ще 17 інженерно-педагогічний працівників з 13 ПТНЗ області, в яких здійснюється підготовка кваліфікованих робітників з опоряджувальних професій.

Координатор секції - методист відділу професійної підготовки НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області Н.В. Півторацька, яка озвучила мету засідання: обговорення шляхів покращення якості навчання робітників опоряджувальних професій, зокрема завдяки впровадженню сучасних педагогічних та виробничих технологій в навчальний процес.

Під час проведення семінару було презентовано уроки виробничого навчання з теми: «Рідкі шпалери», урок теоретичного навчання з теми «Влаштування стяжки» та майстер-клас «Вмієш сам – навчи товариша».



Після відвідування відкритих уроків учасники обмінялися досвідом роботи з питань удосконалення уроків виробничого навчання із застосуванням новітніх виробничих технологій та відмітили, що використання інновацій сприяє індивідуалізації навчання, підвищенню мотивації та пізнавальної активності учнів на уроках та забезпечує підвищення ефективності навчання, а також підвищує якість підготовки кваліфікованих робітників.
Категорія: Новини, інформація | Переглядів: 576 | Додав: proflicey020