Вівторок, 21.05.2024, 10:30 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Лютий » 26 » ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ ПРИРОДНИЧО-МАТЕМАТИЧНИХ ДИСЦИПЛІН
14:22
ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ ПРИРОДНИЧО-МАТЕМАТИЧНИХ ДИСЦИПЛІН
«Ми вчимо інших і вчимося самі,
ми виховуємо і самовдосконалюємося,
і тільки тоді наші знання стануть здобутками наших вихованців»
В.О.Сухомлинський


25 лютого 2016 року відбулося чергове засідання методичної комісії природничо-математичних дисциплін.

Згідно порядку денного слухали методиста Шепетівського професійного ліцею Гуменюк Л.Р., яка розповіла про проведення обласного конкурсу творчих робіт.

Друге питання висвітлювала голова м/к Міщук О.Ю. «Взаємовідвідування уроків – необхідна складова професійного вдосконалення викладача», яка наголосила, що взаємовідвідування уроків у системі методичної роботи відіграє специфічну роль. Добре налагоджене взаємовідвідування сприяє перенесенню кращих методів одного педагога в практику діяльності інших, надихає викладача на пошук нових шляхів навчання, виховання, будить творчу ініціативу.

На порядок денний також виносилось питання «Сучасні інтерактивні технології навчання. Моделювання уроків-лекцій, уроків-семінарів, уроків у формі гри». Усі члени методичної комісії прийшли згоди, що особливістю інтерактивного навчання є підготовка молодої людини до життя в демократичній правовій державі на заняттях з будь-якого предмета загальноосвітньої та професійної підготовки. Уроки мають захоплювати учнів, пробуджувати в них інтерес та мотивацію, навчати самостійному мисленню та діям.

З четвертого питання слухали викладача математики Маєвську О.Г., яка звітувала про підготовку до атестації.

Під час обговорення п’ятого питання “Ефективність використання електронної пошти та блогів» викладачі природничо-математичного циклу дійшли висновку про необхідність наповнення блогів для апробування нових ІК-технологій і розширення рамок освітнього простору.



Голова м/к Міщук О.Ю.
Категорія: Методична робота | Переглядів: 476 | Додав: proflicey020