Четвер, 02.05.2024, 04:42 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Лютий » 17 » ЗАСІДАННЯ ФАХОВОЇ СЕКЦІЇ ІПП ЕЛЕКТРОРАДІОТЕХНІЧНИХ ПРОФЕСІЙ НА ХМЕЛЬНИЧЧИНІ
13:01
ЗАСІДАННЯ ФАХОВОЇ СЕКЦІЇ ІПП ЕЛЕКТРОРАДІОТЕХНІЧНИХ ПРОФЕСІЙ НА ХМЕЛЬНИЧЧИНІ
13 лютого на базі ДНЗ «Вище професійне училище №11 м. Хмельницького» відбулось чергове засідання обласної фахової секції ІПП електрорадіотехнічних професій з теми: «Шляхи підвищення якості підготовки кваліфікованих робітників з професії «Слюсар-електрик з ремонту електроустаткування».

Координатор секції – методист відділу професійної підготовки НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області. О.М. Чуйкова.





Метою засідання було розкриття шляхів підвищення якості підготовки кваліфікованих робітників з електрорадіотехнічного виробництва.

На засіданні секції було відмічено, що впровадження інноваційних виробничих технологій в навчально-виробничий процес та застосування ІКТ є одним із пріоритетних напрямів роботи навчальних закладів.

Учасники мали змогу відвідати й проаналізували відкриті уроки виробничого навчання та професійно-теоретичного навчання.

Так в рамках засідання відбувся урок на тему: «Підключення трифазного двигуна». А також був продемонстрований урок з предмету «Електротехніка з основами промислової електроніки» з використанням ІКТ на тему «Принцип дії та будова асинхронних двигунів з коротко замкнутим та фазним роторами».





Після відвідування відкритих уроків учасники обмінялися досвідом роботи з питань удосконалення уроків виробничого навчання із застосуванням новітніх виробничих технологій та відмітили, що використання інновацій сприяє індивідуалізації навчання, підвищенню мотивації та пізнавальної активності учнів на уроках та забезпечує підвищення ефективності навчання, а також підвищує якість підготовки кваліфікованих робітників.

О.В.Казанцев - викладач професійно-теортичної
підготовки радіодисциплін


Категорія: Новини, інформація | Переглядів: 529 | Додав: proflicey020