П`ятниця, 29.03.2024, 14:48 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2018 » Квітень » 24 » Захист кваліфікаційних робіт
08:06
Захист кваліфікаційних робіт
В Шепетівському професійному ліцеї в квітні місяці відбувся захист державних кваліфікаційних робіт в учнів з професії: «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування»; «Радіомеханік з обслуговування та ремонту радіотелевізійної апаратури».

У складі голови комісії: Башинського А.П.– начальника енергомеханічного відділу ДП «Шепетівський ремонтний завод», Орловського О. В.-головного державного інспектора управління Держпраці у Хмельницькій області, ЛяскиО.О. –в.о. заступника директора з НВР; Байло М.М. – старшого майстра;Гуменюка І.Г.-майстра в/н,Суслін Б.О. - майстра в/н.



Комісія розглянула підсумкові оцінки успішності, результати виконання кваліфікаційних пробних робіт, письмових екзаменаційних робіт,творчих робіт, виробничі характеристики, провела перевірку знань учнів, які здобували професійно-технічну освіту в ліцеї.Відмітила кращі кваліфікаційні роботи слідуючих учнів:
-Смірнова Анатолія,Чернушича Сергія(демонстраційний осцилограф);
-Ігнатова Максима (генератор випробовувальних телевізійних сигналів);
-Рожанського Максима(ресивер наземного телебачення Т-2,яке повністю замінить теперішнє аналогове телебачення);
-Костинецькиго Віталія(сучасний універсальний звуко- відтворюючий пристрій);
-Тихонюка Євгена (програвач CD-дисків).

Сподіваємось, що набуті знання в ліцеї стануть у нагоді випускникам при роботі на великих промислових підприємствах, державних установах та приватних підприємствах.



Новими робітничими кадрами, які захистили свої роботи з професії, поповнились виробництва м.Шепетівки та Хмельницької області.

Вітаємо учнів із захистом і бажаємо успіхів в роботі за отриманою професією!

Старший майстер
М.М. Байло
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 413 | Додав: proflicey020