Середа, 24.04.2024, 00:48 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2020 » Листопад » 23 » «Youth&Time»: зустрічі, які впливають на долі молодих людей
15:03
«Youth&Time»: зустрічі, які впливають на долі молодих людей
Спілкування за чашечкою гарячого чаю – це одна із прекрасних можливостей для кожного студента Шепетівського професійного ліцею, який проживає в гуртожитку. Щотижня відбуваються тематичні та актуальні зустрічі із молодими людьми. Ось уже третій рік поспіль. Звичайно, в час нових викликів, такі зустрічі змінили свій формат.

Чому наші зустрічі є цінними для студентів? Тому що я розумію, що наше сьогодення впливає на наше майбутнє уже завтра. Від того, що ми сіємо в юні серця зараз, вже дуже швидко будемо пожинати завтра. Також про цей принцип говорить і Боже Слово: «Привчай юнака до дороги його, і він, як постаріється, не уступиться з нею». Тому дуже цінно мати цей час із молодими людьми.



Ми живемо в час нових викликів та загроз. І молоді люди, які ще тільки вчаться бути дорослими і приймати мудрі рішення, потребують наставництва та спілкування. Тому саме такий формат зустрічей є одним із найкращих для молодих людей. Адже ні лекції, ні монотонні монологи не сприймає покоління Z. Ігри, вікторини, дискусії, інтерактивні презентації та робота в групах, і все це у веселій та дружній атмосфері, – ось, що до вподоби молоді.

Я так радію, що за ці роки, ми змогли обговорити так багато актуальних тем та з багатьма студентами стати друзями, зокрема: «Як наслідки шкідливих звичок руйнують майбутнє людини», «Як мій вибір сьогодні, впливає на моє майбутнє завтра?», «Сила слова», «Сила мрії», «Він і вона» та багато іншого. Водночас, найбільше моє бажання було донести для студентів, що кожен із них особливий, кожен із них будує своє майбутнє та може бути переможцем у різних сферах свого життя. Адже сам Господь кожного із них сформував саме таким. І не важливо з якої ти сім’ї; який соціальний статус в твоїх рідних; якої ти зовнішності та як багато в тебе коштів, – ти особливий і саме ти пишеш історію свого життя.



Так радісно та приємно, що ми можемо продовжувати спілкування і в час карантину. Звичайно, ми не можемо збиратися у такій кількості як раніше, але ми можемо зустрічатися віч-на-віч, спілкуватися телефоном та через різні соціальні мережі, інколи мати виїзди на природу і т.д. Дружба, яка триває незалежно від зовнішніх обставин та показує цінність спілкування. «Youth&Time» – зустрічі, які впливають на долі молодих людей та українського суспільства загалом.

Анна Пустовіт - засновник та тренер проєкту «Youth&Time»,
представник Центру «Натхнення».
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 235 | Додав: proflicey020