П`ятниця, 03.05.2024, 11:18 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2013 » Березень » 5 » Впровадження новітніх педагогічних та виробничих технологій в навчальний процес
16:54
Впровадження новітніх педагогічних та виробничих технологій в навчальний процес
21 лютого на базі ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг» відбулось чергове засідання обласної фахової секції ІПП професій швейного виробництва з теми: «Впровадження новітніх педагогічних та виробничих технологій у навчально-виробничий процес».

Метою засідання було розкриття шляхів підвищення якості підготовки кваліфікованих робітників з професій швейного виробництва.

У засіданні фахової секції взяла участь Н.В. Арич, начальник відділу професійної підготовки та ресурсного забезпечення Департаменту освіти і науки, молоді і спорту Хмельницької облдержадміністрації, яка розкрила основні завдання професійно-технічної освіти Хмельниччини на 2013 рік та ознайомила учасників засідання з досягненнями і здобутками навчального закладу. До роботи секції долучились також педагогічні працівники Одеського професійного ліцею технології та дизайну (О.М. Лісовська, заступник директора з методичної роботи, та І.Л. Підлубна, майстер виробничого навчання) та двадцять шість педагогів із тринадцяти ПТНЗ області, в яких здійснюється підготовка кваліфікованих робітників з професій швейного виробництва.

Від нашого навчального закладу в семінарі брала участь старший майстер О.О.Сурду.

В ході семінару директор ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг» Р.Й. Карван ознайомила учасників засідання з матеріально-технічною базою, комплексно-методичним забезпеченням та особливостями навчально-виробничого процесу. Учасники відвідали й проаналізували відкриті уроки виробничого та теоретичного навчання із застосуванням інтерактивних методів навчання та інформаційно-комунікаційних технологій, які були проведені досвідченими педагогами працівниками навчального закладу.

В рамках засідання відбувся майстер-клас з теми: «Виготовлення виробів з бісеру на ткацькому станку» на якому учасники секції познайомилися з технікою бісероплетіння та виконали самостійно плетіння гердану.

Учасники обмінялися досвідом роботи з питань удосконалення уроків теоретичного та виробничого навчання на основі використання новітніх педагогічних та виробничих технологій.



Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 1095 | Додав: proflicey020