Вівторок, 21.05.2024, 23:24 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Березень » 1 » Влучні стрільці Шепетівського професійного ліцею
12:15
Влучні стрільці Шепетівського професійного ліцею
Лютий місяць має багато знаменних дат для нашого народу. Так 11 лютого мешканці міста Шепетівки відзначили 72 річницю визволення міста від німецько-фашистських загарбників. 15 лютого ми вшановували пам'ять тих, хто поліг в афганських ущелинах та вклонилися тим хто прийшов з війни живим, адже саме 15 лютого – це день вшанування учасників бойових дій на території інших держав. 20 лютого Україна вшанувала пам'ять Героїв Небесної Сотні.

26 лютого 2016 ліцейна родина зібралась для того, щоб оголосити підсумки змагань з кульової стрільби та нагородити переможців. Змагання відбувалися в рамках військово-патріотичного виховання. Із словами привітань до учнів звернувся директор Шепетівського професійного ліцею Окунєвський Олег Антонович. На урочисту лінійку завітали члени Шепетівської спілки ветеранів Афганістану, Карчевський Ігор Ростиславович та протоієрей Анатолій Вересюк, настоятель Церкви святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, привітали юнаків та побажали їм нових спортивних досягнень і успіхів.

За підсумками змагань, першість у групових заліках із кульової стрільби здобула група № 104, срібло і друге місце виборола група № 203.

В особистих заліках місця розподілились таким чином:
І місце – здобув учень групи № 303 Грига Василь;
ІІ місце розділили між собою учні групи № 203 Тихонюк Євген та Шокот Михайло;
ІІІ місце посів учень групи № 104 Матвійчук Андрій.



Усі переможці були нагородженні цінними призами та грамотами.



Викладач Захисту Вітчизни
Малошик В.А.
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 581 | Додав: proflicey020