Понеділок, 29.04.2024, 03:08 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2011 » Листопад » 25 » Виставка КМЗ
11:35
Виставка КМЗ
Відповідно до листа №52-но від 20.01.2011 року Управління освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації, згідно річного плану роботи ШПЛ та з метою поширення кращого педагогічного досвіду, виявлення творчого потенціалу педагогів та підвищення рівня навчально-методичного забезпечення та вдосконалення викладання предметів загальноосвітньої підготовки в ПТНЗ, підвищення рівня знань, вмінь і навиків учнів, оснащення навчальних кабінетів відповідно до вимог навчальних програм і комплексно методичного забезпечення предметів і професій 22.11.2011 р. в Шепетівському професійному ліцеї було проведено І етап виставки матеріалів комплексно-методичного забезпечення предметів загальноосвітньої підготовки «Педагогічні ідеї і знахідки».



У виставці взяли участь всі викладачі загальноосвітніх дисциплін, які представили на розгляд журі свої кращі методичні розробки уроків, позакласних заходів, посібники, розроблені завдання для контрольних, самостійних робіт, тестові завдання для контролю та узагальнення знань з вивченої теми, словники, дидактичні матеріали, олімпіадні завдання тощо.



На основі перегляду виставки матеріалів КМЗ членами журі кращими матеріалами КМЗ визначено навчальні посібники Гуменюк Л. Р., викладача історії і права, «Всесвітня історія. Завдання для підсумкового контролю знань учнів ПТНЗ (рівень стандарту)», «Людина і суспільство. Завдання для підсумкового контролю знань учнів ПТНЗ» та рекомендовано надіслати їх на ІІ етап обласної виставки КМЗ предметів загальноосвітньої підготовки у м. Хмельницькому.



Адміністрація ліцею виносить щиру подяку всім викладачам загальноосвітніх дисциплін за участь у виставці та бажає їм натхнення, творчих злетів і не зупинятись на досягнутому.
М. В. Васик, методист ліцею
Категорія: Методична робота | Переглядів: 1307 | Додав: proflicey020