П`ятниця, 19.04.2024, 23:11 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Жовтень » 6 » Відпочинок під час літніх канікул 2010
13:49
Відпочинок під час літніх канікул 2010
Нарешті прийшло літо, а разом з ним настали літні канікули. Закінчився навчальний рік, перестали лунати дзвінки, і всі учні Шепетівського професійного ліцею розїхались по домівках.

З приходом літа кожній людині хочеться відпочити. І наш ліцей дає таку можливість усім бажаючим учням. Протягом трьох років Олена Олегівна Ляска організовує поїздку в Херсон (Лазурне) на море. Я також потрапила у список тих щасливих, як я вважаю, людей. Супроводжувало нас п’ятеро вчителів, а саме: Ольга Юріївна Демченко, Світлана Євгенівна Кучер, Раїса Петрівна Муравйова, Лариса Романівна Гуменюк та, звичайно, Олена Олегівна Ляска. Нас чекало море та оздоровчий табір "Прибережний”. Ось ми всі повиходили з автобуса і попрямували до нашого будинку. Море було дуже близько від нього. Цю красу, що ми побачили, не можна описати словами. Це настільки захоплююче видовище, що мені просто не вистачає слів. Коли ми зайшли на територію табору, мене вразило те, що відпочиваючі там діти, відразу ж почали нас вітати. Нас чекав одноповерховий будинок та маленька кімната на чотирьох чоловік. У перший день нам було суворо заборонено виходити за межі території табору. Всім учням показували де знаходяться їдальня, медпункт, тощо. Після обіду ми вирушили на море. Олена Олегівна повідомила нас, що кожного дня на території табору відбуваються концерти,.. а після них – дискотека кожного дня ми відвідували і концерти і дискотеки. Вранці прокидалися і йшли на сніданок до їдальні, після всі вирушали до моря. Хтось грівся на піску, хтось залишався у воді. Цих 10 днів пролетіли непомітно. І ось в останній день нашого відпочинку табір покидали ми, Шепетівка, і острів Валаам. Була наша черга виступати на концерті. Кожен загін, який покидав табір, зобов’язаний був представити декілька номерів. Шепетівка представила 3 номери. Нам так сподобалось у таборі, що ми не хотіли звідти їхати. Дуже вразила доброзичливість відпочиваючих, привітність та гуманне до нас ставлення. За весь цей час ми стали дуже дружніми.

Я вважаю, що ця подорож буде залишатись все життя у нашій пам’яті та душі. Також хочу висловити подяку всім вчителям, які з нами відпочивали. За їхнє терпіння та солідарність. І наступного року, сподіваюсь, я знову потраплю до цього чудового куточка нашої планети.  
Попова Діана – учениця гр. № 24 Член літературної студії "Кетяг калини”.
Категорія: Кабінет психологічної служби | Переглядів: 1178 | Додав: olegsda