Середа, 01.05.2024, 23:18 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Вересень » 21 » ВІДПОЧИВАТИ ТАКОЖ ПОТРІБНО УМІТИ
11:58
ВІДПОЧИВАТИ ТАКОЖ ПОТРІБНО УМІТИ
Пройшло півмісяця з того часу, коли пролунав перший дзвінок, що сповістив початок нового навчального року. Більше ста випускників шкіл поповнили ряди наших учнів.

Люди завжди цікаві один до одного, а молодь і поготів. Приглядалися, знайомились, шукали нових друзів і земляків, а через кілька днів члени учкому Водясова Дарія, Желудов Ігор та четверо старост навчальних груп запропонували провести тематичний вечір відпочинку «Ми- єдині в Україні, ми-за мир і за любов». Про підготовку тематичної частини я не хвилювалась, адже учком,очолюваний Водясовою Д., і минулого навчального року готував та організовував ряд вечорів, а от проведення дискотеки викликало сумнів, адже в ліцеї навчається лише п’ять дівчат. Проте і це питання учні вирішили досить успішно: на вечір були запрошені студенти медичного училища, серед яких майже одні дівчата.

І він відбувся 17 вересня 2015 року.

Упродовж вечора молодь обох навчальних закладів була активною: вони брали участь у розважальних іграх, читали вірші В.Симоненка та В. Стуса, співали патріотичних пісень. Нас не вперше радують голосисті хлопці Парфенюк Руслан із 201-ї групи та Стремедловський Максим з 303-ї, але цього разу особливо приємно здивував нас своїм виконанням пісні «За Україну» учень групи №104 Максим Лінкевич. У хлопця також чудовий голос!

У підготовці вечора брали активну участь також Богдан Шахов (гр..303), Стремедловський Максим (гр.. 303)- ним підготовлені ігрові конкурси, Пахар Наталія (гр..101), Мельничук Назарій(гр. 204), Желудов Ігор (гр..204), Жукович Микола (гр..203).

На думку присутніх, вечір був гарним, але я сподіваюсь, що наступного разу учком до роботи більше залучить першокурсників. Чому б не позмагатись: а хто кращий вечір проведе - першокурсники чи старші?

Л.Г.Сидорчук - заст. директора з ВР














Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 449 | Додав: proflicey020