П`ятниця, 03.05.2024, 03:27 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2012 » Грудень » 5 » ВІДПОЧИВАТИ ТАКОЖ ПОТРІБНО УМІТИ
15:10
ВІДПОЧИВАТИ ТАКОЖ ПОТРІБНО УМІТИ
Вчені стверджують, що позитивне емоційне життя настільки ж важливе для доброго здоров’я, як харчування,фізичні вправи, утримання від алкоголю, тютюну і наркотиків. Певно, усім вам відомо, що організм виробляє «гормон щастя»-ендорфін. Позитивні емоції, радість, сміх, любов, вдячність і віра можуть стимулювати вироблення ендорфінів, котрі сприяють одужанню, зміцненню імунної системи і роблять життя змістовним. Чоловік на ім’я Норман Казінс зцілив себе від фатальної хвороби за допомогою позитивних емоцій, особливо- сміху. Він дійшов висновку, що багато сміючись і розділяючи свою радість з іншими, він не тільки одержав перемогу над жахливою хворобою, а й допоміг іншим стати щасливими та здоровими.

Хто посперечається зі мною у тому, що в час проведення вечорів відпочинку актова зала, так, саме актова зала, бо вона ж переповнена молоддю, лускає від ендорфінів!

Найближчим часом у ліцеї проведено два таких вечори: «Давайте познайомимось» та «Студентська осіння симфонія». Програми вечорів були наповнені піснями, веселими гуморесками, цікавими конкурсами.

В конкурсах на кмітливість, швидкість, артистичність, як правило, беруть участь мало не всі учасники та глядачі.

Зачаровують присутніх співом Андрій Холод (гр.211), Лідія Отіопич, Світлана Бендюг, яна Курінна, Олена Семенюк, Анжеліка Мироненко,Марія Ісакова (гр..106).

На вечорі «Студентська осіння симфонія» дівчата-учасниці боролись за титул «Міс Королева осені». Конкурс був надзвичайно цікавим, адже дівчата мали завдання не тільки представити себе глядачам, а й продемонструвати майстерність живопису, виразного читання, співу та господарювання.

Хоч титул Королеви виборола Лідія Отіопич (вона,безперечно, була кращою), проте варто відзначити й надзвичайно талановиту дівчину Марію Ісакову, яка отримала титул « Міс Чарівність». Марія пише вірші, гарно малює та має чудовий голос. Хоч зараз дівчина є ученицею гімназії ( ЗОШ №5), а на наш вечір прийшла із своєю сестричкою, проте ми хочемо надіятись, що згодом Марія стане нашою ученицею. Яна Курінна має звання «Міс Елегантність». Зачарувала своєю оригінальністю Анжеліка Мироненко, за що й отримала однойменний титул-«Міс Оригінальність».

Вечори, як правило, закінчуються дискотекою, проте організатори і учасники взяли за правило обговорювати свою роботу за чаєм і солодощами.

А невтомні активісти невдовзі знову нас порадують добрим настроєм і «ендорфіновим дощем»- концертом до Дня Української армії.

Дмитро Сидоренко-учень гр..№311






Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 746 | Додав: proflicey020