Неділя, 28.04.2024, 20:47 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Лютий » 4 » Відлуння тижня професії «Електрогазозварник»
16:46
Відлуння тижня професії «Електрогазозварник»
Відповідно до плану роботи ліцею на 2013-2014 навчальний рік, з 27.01. по 31.01.2014 року був проведений тиждень з професії «Електрогазозварник». Проведення тижнів професії - гарна традиція нашого навчального закладу. Тиждень пройшов успішно, у його проведенні були задіяні групи № 104, 204, 311 та кафедра викладачів й майстрів виробничого навчання професії «Слюсар-ремонтник, електрогазозварник».

Мета проведення тижня професії - вивчення шляхів впровадження в навчально-виробничий процес ІПП професії «Електрогазозвварник» сучасних педагогічних і виробничих технологій.

Програма тижня була насиченою і цікавою. Це був і конкурс «Кращий з професії» серед учнів ліцею, випуски радіогазет «Цікаве з професії», «Історія та нові технології у електрогазозварюванні», конкурс учнівських конспектів, відкриті уроки педагогів, виставка творчих робіт учнів, виставка учнівських стіннівок з обраної професії, відкрите засідання методичної комісії, підведення підсумків тижня та нагородження переможців.

Учні із великим задоволенням брали участь у проведенні усіх запланованих заходів, доводячи таким чином невипадковість обраної професії. Отож, вітаємо переможців конкурсів тижня.

Конкурс на кращий учнівський конспект:

Група № 104: Стремедловський Максим
Брікнер Максим
Жук Назар
Цірук Олександр
Заїка Сергій

Група № 311: Лагорджевський Павло
Цигольнік Юрій
Танасієнко Микола
Матвійчук Олексій
Литвиненко Максим

Конкурс «Кращий з професії серед учнів»

І місце – Стремедловський Максим (гр. № 104)
ІІ місце – Мудрик Віталій (гр. № 204)
ІІІ місце – Шмигун Федір (гр. № 104)
Попов Дмитро (гр. № 311)
Марина Васик, методист ліцею


















Категорія: Методична робота | Переглядів: 674 | Додав: proflicey020