Неділя, 28.04.2024, 05:15 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Грудень » 3 » Відбулась поетапна атестація за кваліфікацією «Столяр» 3 розряду
15:35
Відбулась поетапна атестація за кваліфікацією «Столяр» 3 розряду
Відповідно до плану роботи ліцею на 2015-2016 навчальний рік та зведеного графіку навчально-виробничого процесу на 1 семестр 2-3 грудня 2015 року в групі № 303 була проведена поетапна атестація за кваліфікацією «Столяр» 3 розряду.

Атестація проводилась відповідно до Положення про організацію навчально-виробничого процесу у професійно-технічних навчальних закладах.

Учні групи успішно пройшли виробничої практику, виконали кваліфікаційну пробну роботу на робочих місцях, передбачену програмою виробничої практики.

Стан дотримання державних вимог до змісту, обсягу навчальних програм та рівня навчальних досягнень учнів була перевірена за допомогою комп’ютерної програми Test W-2 v.1.10, яка дала змогу краще і в більш коротший час перевірити знання усіх учнів.

Про міцні професійні знання, навички і уміння свідчать наслідки кваліфікаційних іспитів. Більшість учнів показала знання і вміння з обраної професії на достатній та високий рівні. Аналіз успішності учнів засвідчив, що якісна успішність учнів (високій і достатній рівень разом) становить 64%. На відмінно склали атестацію Вадясова Дар’я, Грига Василь, Ковтонюк Сергій.

Неперервне зростання обсягів інформації, посилення ролі особистості, інтелектуалізація її діяльності, швидка зміна техніки і технології вимагають від ПТНЗ високого рівня викладання загальноосвітніх, загально-професійних і професійно - орієнтованих предметів, з метою забезпечення інтелектуальної, психологічної та моральної готовності випускників до праці в цих умовах. Реалії спонукають до розроблення якісно нової системи підготовки робітничих кадрів з чітким визначенням її завдань і пріоритетів, диктують нові підходи до формування професійних компетенцій, посилюють вимоги до рівня кваліфікації викладачів і майстрів виробничого навчання, дидактичного та матеріально-технічного забезпечення.



Учні поставились до поетапної атестації відповідально і всім було присвоєно ІІІ кваліфікаційний розряд з професії «Столяр».

Кучер Світлана Євгенівна,
викладач професійно-теоретичної підготовки
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 598 | Додав: proflicey020