П`ятниця, 03.05.2024, 20:53 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Жовтень » 4 » Велика сила сцени
11:48
Велика сила сцени
Вступаючи на навчання до освітнього закладу, основними завданнями для першокурсників є успішна соціально-психологічна адаптація та утворення дружнього, згуртованого колективу.

Одним з напрямків роботи, що позитивно сприяє вище перерахованому є залучення учнів до участі у художній самодіяльності. Участь у художній самодіяльності сприяє підвищенню виконавчого рівня, прагненню до професіоналізму; дає можливість розкрити багато задатків та здібностей, закладених в дітях. Концертна діяльність колективів впливає не тільки на популярність, але й підвищує рівень самопізнання виконавців, змінює особистість учнів, підвищує їх самооцінку та дає можливість самовиразитись. Участь учнів у художній самодіяльності сприяє також розвитку творчої ініціативи, допомагає молодим людям стати всебічно розвинутими, гармонійними. Такі особистості здатні до активної самоорганізації, творчого пошуку, самовдосконалення.

Як приклад, можна навести учнів групи 101, які цього року вступили на навчання до професійного ліцею і у ході спільної роботи, за досить короткий термін, вже продемонстрували: злагодженість у своєму колективі, позитивне лідерство, яскравий артистичний талант, майстерність перевтілення, дружню підтримку, вміння відстоювати власну думку, впевненість у власних силах, відповідальність. Потужний актив позитивної спрямованості складають: Свидинюк Сергій, Квятківський В’ячеслав, Андрощук Петро, Маліновський Дмитро, Андрощук Максим, Калашніков Олександр, Невірківський Владислав, Пащук Віталій, Потапов Сергій, які неперевершено і харизматично проявили себе під час виступу у комедійній міні-виставі «Очікування і реальність викладацьких буднів» присвяченій до Дня працівників освіти.



Психолог
Олена Ящук
Категорія: Кабінет психологічної служби | Переглядів: 493 | Додав: proflicey020