Середа, 01.05.2024, 07:20 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Квітень » 29 » Вчимося створювати відеоматеріали
10:49
Вчимося створювати відеоматеріали
Відповідно до плану роботи Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області 29 квітня 2014 року був проведено обласний семінар для працівників ПТНЗ, відповідальних за створення та обробку відеопродукції ПТНЗ на тему: «Прикладне програмне середовище та вимоги до створення й оформлення навчальних, презентаційних, профорієнтаційних фото- та відеоматеріалів» в режимі он-лайн.

Участь у вебінарі від нашого навчального закладу взяли методист ліцею Васик М. В. та інженер-електронник Буркацький О. А.

Методист НМЦ ПТО ПК відділу ІВД та ППД Лужняк Людмила Володимирівна ознайомила учасників вебінару із особливостями створення навчальних відеофільмів та більш детально зупинилась на недоліках та помилках, які допускають при створенні відеоматеріалів.

Методист ІВД та ППД НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області Чічеров Олексій Володимирович розповів про основні вимоги зі створення навчальних відеофільмів та про їх редагування.

Вебінар був корисним та цікавим, дав багато нової інформації для ефективнішої організації подальших методичних заходів в режимі онлайн.
Васик М. В., методист ліцею
Категорія: Методична робота | Переглядів: 484 | Додав: proflicey020