Субота, 27.04.2024, 16:15 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Грудень » 21 » ВАЖКО В НАВЧАННІ - ЛЕГКО В ЖИТТІ
11:15
ВАЖКО В НАВЧАННІ - ЛЕГКО В ЖИТТІ
14.12.2015р. в Шепетівському професійному ліцеї відбулась кваліфікаційна атестація з професії: «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування». Головою атестаційної комісії був представник роботодавців Башинський А. П. - начальник електромеханічного відділення ДП « Шепетівський ремонтний завод». До складу комісії також увійшов представник територіального управління держгірпромнагляду по Хмельницькій області, що дало можливість разом з дипломом кваліфікованого працівника кожному випускникові отримати групу допуску з електробезпеки на виконання робіт в електроустановках до 1000в.



Під час захисту дипломних робіт учні показали гарні знання з ремонту та обслуговування силового та побутового електроустаткування. Так, Познаховський В. та Бондарчук Б. виконали творчу роботу: «Інкубатор з автоматичним переворотом яєць». Це інкубатор, що має автоматичне підтримання температури та переворот лотків. Ця практична робота дає можливість в домашніх умовах вирощувати домашню птицю. Свідченням результативності виконаної роботи були курчатка, котрих хлопці узяли із собою на захист.



Учень Демков О. виконав творчу роботу «Електроенергія під контролем. Системи автоматичного керування освітлення». В цій роботі практично показано як можна економити електроенергію і на підприємстві, і в домашніх умовах. Хлопець показав,щоце можливо завдяки таким приладам як: датчик руху, акустичне реле, диммир та сутінкове реле. Знання та уміння ,що отримали учні в Шепетівському професійному ліцеї, стануть у пригоді на підприємствах народного господарства, і тому, я впевнена, випускники, що отримали дипломи кваліфікованого робітника з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткавання», будуть хорошими працівниками.



Викладач Коврига О.М.
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 513 | Додав: proflicey020