Понеділок, 29.04.2024, 00:30 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Листопад » 26 » В пам'ять про Ярослава Давидова відбувся турнір з кульової стрільби
13:11
В пам'ять про Ярослава Давидова відбувся турнір з кульової стрільби
25 листопада, в приміщенні тиру лінійного відділу міліції ст.. Шепетівка, відбувся міський турнір з кульової стрільби присвячений пам'яті Ярослава Давидова, випускника Шепетівського професійного ліцею, який героїчно загинув під час проведення спец операції на сході країни за цілісність нашої держави. Ярослав Давидов протягом трьох років здобував професію зварювальника у Шепетівському професійному ліцеї, прийшовши до нас на навчання з НВК №3. Ярослав був добрим, чуйним, сором'язливим юнаком, який завжди приходив на допомогу тим, хто її потребував. Після закінчення навчального закладу Давидов Я. пішов на військову службу. Юнак служив на Львівщині, був мужнім десантником окремої 80 аеромобільної десантної бригади в/ч А0284 та 1 липня 2014 року життя Ярослава обірвала нещадна куля.

Ініціаторами проведення турніру виступили громадська організація «Самооборона і контроль м.Шепетівка» та Шепетівський професійний ліцей. У міських змаганнях взяли участь 25 учасників - це учні професійного ліцею та учні НВК №3 ім. Н.Рибака з посиленою військовою підготовкою. На турнір завітали і почесні гості: заступник міського голови Вахоцький Юрій Михайлович, тато Ярослава Давидова – Давидов Олег Валерійович, представники громадської організації «Самооборона та контроль м. Шепетівка» - Ступак Євген Володимирович та Гуменюк Віталій Володимирович, директор Шепетівського професійного ліцею – Окунєвський Олег Антонович, класний керівник Ярослава з ШПЛ – Здрачук Алла Станіславівна. Головними суддями турніру були Веремійчук Олег Петрович та Саясіна Оксана. Змагання проходили в особистих заліках з кульової стрільби, учасникам давали 3 пробних та 10 залікових пострілів.

За результатами змагань місця розподілились таким чином:
І місце, золоту медаль і кубок переможця отримав – Коваль Володимир, учень 103 групи Шепетівського професійного ліцею;
ІІ місце, срібну медаль – Дячук Юрій, учень НВК №3 ім. Н.Рибака з посиленою військовою підготовкою.
ІІІ місце, бронзову медаль – Шпак Олександр, учень НВК №3 ім. Н.Рибака з посиленою військовою підготовкою.
Усі учасники змагань отримали диплом за участь у міському турнірі. Переможці ж отримали грамоти та медалі.

Висловлюємо слова вдячності начальнику лінійного відділу міліції ст.. Шепетівка, майору міліції, Тодосію Сергію Михайловичу за надане приміщення тиру для проведення змагань.

Усім же хочеться побажати мирного неба над головою! Пам'ятаймо, що герої – не вмирають!!! Шануймо пам'ять про наше минуле заради світлого майбутнього!

Практичний психолог Шепетівського професійного ліцею
Олена Ящук














Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 651 | Додав: proflicey020