Четвер, 02.05.2024, 13:58 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Грудень » 16 » В ліцеї пройшов Тиждень з професії "Електромонтер..."
11:16
В ліцеї пройшов Тиждень з професії "Електромонтер..."
В період з 12 по 16 грудня 2016 року у Шепетівському професійному ліцеї проходив тиждень з професії: «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування». Розпочався тиждень із тематичної радіогазети, яку підготували Коврига О.М. та учениця 303 групи Цигольнік А. Другого дня відбулося проведення перевірочних робіт на ДП «Шепетівський ремонтний завод» та на приватних підприємствах міста та району, зокрема в приватного підприємця Яблонського О.І. у якого проходив виробничу практику учень 201 групи, Морозюк Ю.

14 грудня відбувся захист дипломних робіт у групі №201. На захисті дипломних робіт були присутні представники адміністрації навчального закладу, представник управління Державної служби праці у Хмельницькій області, заступник начальника відділу нагляду на виробництві та на об’єктах підвищеної небезпеки Окунєвич О.В. та представник ДП «Шепетівський ремонтний завод», начальник енергомеханічного відділу Башинський А.П. Слід відзначити кращих знавців професії серед учнів 201 групи, а саме Блозву М., Калюжного В. та Васильчука Я., які письмову роботу підтвердили практичним стендом. Усі учні групи №201 одержали не лише диплом електромонтера, а й другу групу допуску з електробезпеки для роботи в електричних установках до 1000 В.



15 грудня 2016 року відбувся відкритий урок теоретичного навчання у групі №101, який проводила викладач спецдисциплін Коврига О.М.. Урок пройшов на високому методичному рівні з використанням ІКТ. Учні групи були активні; новий теоретичний матеріал був закріплений практичними прийомами в ході заняття.



16 грудня був проведений урок виробничого навчання майстром вищої категорії Гуменюком І.Г. При проведенні уроку використовувалась бригадна форма праці. Всі учні були одягнені в спеціальний одяг. Майстерня віповідала санітарно-гігієнічним вимогам. Обладнання на якому працюють учні відповідає технічним вимогам і є в необхідній кількості. Урок виробничого навчання відповідає поставленим до нього вимогам.



У цей же день відбулося засідання методичної комісії та підведення підсумків тижня з професії: «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування».



Дякую всім членам методичної комісії за плідну співпрацю. Вітаю з святом Миколая та Новим 2017 роком.
Голова методичної комісії
Байло М.М.
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 533 | Додав: proflicey020