Понеділок, 06.05.2024, 23:58 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Лютий » 16 » В ліцеї пройшов Тиждень гуманітарних та суспільно-економічних дисциплін
13:00
В ліцеї пройшов Тиждень гуманітарних та суспільно-економічних дисциплін
З 09.02.2015 по 13.02.2015 було проведено тиждень гуманітарних та суспільно-економічних дисциплін, який охоплював предмети: українська мова та література, іноземна мова, історія України, галузева економіка та географія.

Тиждень розпочався відкритим уроком української літератури на тему: «Земля в долі людини» ( за повістю О.Кобилянської «Земля»), який майстерно провела Ваколюк Т.С. в групі № 103.



Наступний день був днем іноземної мови, протягом якого було проведено відкритий урок викладачем Здрачук А.С. в групі № 104 на тему: « The results of natural disasters»



Третій день тижня розпочався радіогазетою та уроком-відеоекскурсом на тему: «Шепетівка – нескорений край», який був присвячений 71 річниці визволення м. Шепетівка від німецько-фашистських загарбників. Цікавий урок підготувала та провела в групі № 104 Гуменюк Л.Р.



Також відбулася виставка на тему: «Війна очима художників», підготовлена Гуменюк Л.Р.





В четвер - урок «Економічний брейн-ринг» з елементами гри з предмету «Галузева економіка» провела молодий викладач Рижко Л.С. в групі № 104.



Також учні позмагалися в конкурсі економічних стінгазет. Кращими стали учні 104 та 305 груп.



В п’ятницю свою майстерність продемонструвала викладач географії Ляска О.О., яка провела урок-відеолекторій в 203 групі на тему: «США. Найбільша за економічним потенціалом та політичним впливом країна сучасного світу».



Після проведення заходів відбулося підведення підсумків тижня та засідання методичної комісії, де викладачі Ваколюк Т.С. та Ляска О.О. звітували про свою діяльність в міжатестаційний період.





Голова методичної комісії гуманітарних
та суспільно-економічних дисциплін Здрачук А.С.
Категорія: Методична робота | Переглядів: 512 | Додав: proflicey020