Четвер, 02.05.2024, 03:28 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Червень » 30 » Успішне завершення першого етапу оволодіння професії «Швачка, кравець»
08:26
Успішне завершення першого етапу оволодіння професії «Швачка, кравець»
Виробнича практика для учнів ліцею є невід’ємною складовою частиною професійної підготовки і проводиться на базі кращих виробничих підрозділів підприємств та організацій, які мають сучасну техніку, високий рівень організації праці, застосовують прогресивні технології. Згідно з Державними стандартами професійно-технічної освіти виробнича практика проводиться наприкінці кожного етапу підготовки та передбачає отримання необхідного обсягу практичних знань та вмінь відповідно до кваліфікаційного рівня робітника.

Шепетівський професійний ліцей укладає угоди про надання робочих місць з підприємствами. Протягом всього терміну навчання відбувається поетапне присвоєння певного рівня кваліфікації з робочих професій згідно ДСПТО.



Так учні групи №103 з професії «Швачка, кравець», у період з 11 квітня по 26 червня 2017 року, проходили виробниче навчання та виробничу практику на ДП «Шепетівський ремонтний завод», ТзОВ «Т-Стиль» та в ательє і в майстернях міста, де мали змогу вдосконалити свої практичні навики, ознайомитися з організацією виробничого процесу виготовлення швейних виробів, працювати на новітньому обладнанні, застосовуючи нові технології обробки виробів. На виробництві була створена учнівська бригада і частина учнів працювали у складі основних робочих бригад.

Після успішного завершення виробничої практики відбулася поетапна атестація. За результатами поетапної атестації учням групи №103 присвоєно ІІ розряд з процесії «Швачка». Особливо хочеться відзначити учнів Печенюк Наталію, Гурську Вікторію, Ігнатова Ярослава, Оніщук Марію, Олексюк Лесю за високий рівень практичних та теоретичних знань.



Майстер виробничого навчання
Р.П.Муравйова
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 690 | Додав: proflicey020