Неділя, 28.04.2024, 21:52 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Жовтень » 6 » Учні 203 групи з професії "Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування" протягом вересня пройшли виробничу практику
08:52
Учні 203 групи з професії "Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування" протягом вересня пройшли виробничу практику
Виробнича практика проходила з 1 по 25 вересня 2015 року. Учні вдосконалювали свої вміння та навички на підприємствах Шепетівки та Шепетівського району, а саме: ДП «Шепетівський ремонтний завод», у приватного підприємця, випускника Шепетівського професійного ліцею Захарчука А.Л., ТОВ «Шпон Шепетівка», яким керує Касіянчук М.М, ФОП Щербан І.П.

На ДП «Шепетівський ремонтний завод» учні виконували роботи по ремонту електрообладнання та ремонту військової техніки. Хочу висловити слова вдячності директору Турінському О.Ф. за співпрацю та взаєморозуміння, а також начальникам цехів: Олійнику В.Г., Башинському А.П., Мартинюку Д.О., Бондаруку В.В., Фушику А.М., Вознюку П.А.

Під час проходження виробничої практики за старанне відношення до роботи та дисципліну були відзначені наступні учні: Яровий В., Смірнов А., Рожанський М., Тихонюк Є., Болюх І., Коваль Б., Літвінчук В., Джеря Д., Шокот М., Дячук Б., Чернушич С.

Також хочеться подякувати приватному підприємцю Захарчуку А.Л. за співробітництво та підтримку, адже Андрій Леонідович залюбки забезпечує місцями проходження виробничої практики з подальшим працевлаштуванням учнів професійного ліцею.

Майстер в/н Байло М.М.










Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 513 | Додав: proflicey020