П`ятниця, 26.04.2024, 08:53 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Квітень » 5 » Участь у Міжнародній виставці
11:56
Участь у Міжнародній виставці
17-19 березня 2016 року відбулася головна подія освітньої галузі України – Сьома Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Третя Міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «World Edu» у Київському Палаці дітей та юнацтва (вул. І. Мазепи, 13).

Організатор: Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Привітання учасникам, організаторам і гостям надіслали Голова Верховної Ради України Володимир ГРОЙСМАН, Голова Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Лілія ГРИНЕВИЧ, Міністр освіти і науки України Сергій КВІТ, Президент Національної академії педагогічних наук України Василь КРЕМЕНЬ, директор Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України Наталія ВЯТКІНА.

Сьома Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Третя Міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «World Edu» представили: 90 національних вищих навчальних закладів і наукових установ; 26 закордонних навчальних закладів, міжнародних освітніх агенцій, представництв; 480 вищих навчальних закладів післядипломної та неперервної освіти, обласних і міських управлінь (департаментів) освітою, загальноосвітніх, дошкільних і позашкільних закладів освітою; 131 професійно-технічний навчальний заклад і науково-методичний центр професійно-технічної освіти; 23виробники та постачальники засобів навчання, проектів, сучасних програм і рішень для галузі освіти, видавництва, освітні портали.

Наш навчальний заклад представив на виставку конкурсну роботу на тему: «Впровадження інтелект-карт в управлінській, методичній та соціально-психологічній роботі для підвищення якості освіти та ефективності управління». Конкурсну роботу підготували Окунєвський О.А. – директор ліцею, Гуменюк Л.Р. – методист ліцею, Ляска О.О. – соціальний педагог ліцею. Представлений інноваційний проект був нагороджений Дипломом за презентацію досягнень і впровадження педагогічних інновацій у національний освітній простір.



Методист Гуменюк Л.Р.
Категорія: Наші досягнення | Переглядів: 500 | Додав: proflicey020