Неділя, 28.04.2024, 00:01 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Грудень » 29 » У святковий, Новорічний час до Диканьки запрошуємо вас!
15:27
У святковий, Новорічний час до Диканьки запрошуємо вас!
28 грудня 2015 у Шепетівському професійному ліцеї відбулося справжнє казкове перевтілення ліцейної родини і це не дивно, адже у переддень Новорічних свят трапляються дива.

Рівно о 17:00 ведучі свята Здрачук А.С. (вик. англ. мови) та Грига В. (гр..303) запросили усіх до славнозвісної Диканьки і саме у цей момент учні та працівники ліцею за сприяння головної чарівниці – режисера святкового вечора Байло М.М., перетворилися на казкових персонажів: вихователь Ковтонюк О.З. перетворилася у Солоху, Цибульський В. (гр..104) став капосним чортиком, Щавінський В. (гр..204), Жилінський Р. (гр..204), Лінкевич М. (гр..104), Коваль В. (гр..103) перевтілилися у мужніх козаків, Садовець О. (гр.204) перетворився у бадьорого дяка, а Ковтонюк С. (гр..303) з’явився в образі поважного пана Голови. Як і у справжній Диканькі були також Оксана - Водясова Д. (гр..303) із своїми подружками Білик І. (гр..203) і Валерією (учениця з медичного училища) та романтичний Вакула – Мурований Т. (гр..104). Разом з варениками з’явився козак Пацюк – Яковлєв О. (гр..104). Із самої столиці завітала і її Величність - Цариця – О.Ящук (психолог) у супроводі неперевершеної графині де Шепетовской – Цигольнік А. (гр..203), про їхній приїзд на свято сповістив глашатай – Левкович М. (гр..103). З колядками та побажаннями щасливого Нового року навідалися веселі Колядники – Замурняк Р. (гр..104), Кондратюк М. (гр..103), усе супроводжувалося піснями, українськими танцями та музичним супроводом, який забезпечував худ.керівник ліцею Огарєв Д.А.



На свято прийшли і головні герої усіх Новорічних свят – Дід Мороз - Стремедловський Д. (гр..303) та прекрасна Снігуронька – Клімчук Н. (гр..102), які привітали усіх присутніх з наступаючи Новорічними та Різдвяними святами і побажали здоров’я, здійснення всіх бажань і надій, успіхів у справах, щоб кожен день був наповнений благополуччям та мудрістю, яка допоможе здолати всі негаразди. Побажали радості, любові, достатку в домі, щасливої та щедрої долі, впевненості у завтрашньому дні і саме головне мирного неба над головою.

Також у цей вечір відбулося нагородження учнів навчального закладу за кращу Новорічну стіннівку та найкращу кімнату у гуртожитку. Новорічні стінгазети були такі яскраві і оригінальні, що усі стали переможцями у тій чи іншій номінації і отримали солодкі подарунки:
- у номінації «Новорічна феєрія» кращою стала стінгазета учнів гр.. 203;
- у номінації « Новорічна казка» першість здобула група № 103;
- кращою у номінації «Новорічний позитив» стала стіннівка гр.. №303;
- оригінальністю відзначилася стінгазета групи № 204, які й перемогли у відповідній номінації «Новорічна оригінальність»;
- Група №104 відзначилася у номінації «Новорічний вернісаж».

Місця за кращу кімнату розподілилися таким чином:
І місце – кімната № 448
ІІ місце – 334;
ІІІ місце розділили між собою кімнати № 342 та 345.



Кл.керівник гр.№203
Байло М.М.
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 583 | Додав: proflicey020