Середа, 01.05.2024, 23:16 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2012 » Вересень » 24 » У ГУРТКУ БУДЕ ЦІКАВО
10:33
У ГУРТКУ БУДЕ ЦІКАВО
Однією з форм позаурочної роботи з учнями є гурткова робота, цебто зайнятість молоді відповідно до їх інтересів та уподобань.

Незмінно у ліцеї, починаючи із 1985 року,працює літературна студія «Кетяг калини». Вона об’єднує молодь, котра має спроби пера, уміє малювати і фотографувати, цебто світ сприймає творчо і неординарно. Саме літературна студія працює над ліцейним радіомовленням та випуском газети «Робітнича гвардія».

«Старожилом» у нас вважається гурток любителів радіо, що має назву «Юний радіомеханік».Відремонтувати радіо або телевізор, змайструвати своїми руками підсилювач, вимірювальні прилади, джерела живлення- кому це не цікаво?

Гуртки футзалу та пляжного волейболу чекають на любителів спорту. До речі, спортсмени-гуртківці вже чимало зробили для облаштування нашого спортивного майданчика.

А ось цього року, розмірковуючи над тим, як покращити естетичний вигляд наших старих меблів у гуртожитку, учні запропонували створити гурток з ремонту та реконструкції меблів. Навколо цієї ідеї об’єднались, в основному, столярі і назвали свій гурток «Меблевий конструктор». Керівництво гуртком здійснює молодий майстер, випускник нашого ліцею, Дмитро Володимирович Міщук. Зараз хлопці працюють над облаштуванням приміщення для гурткової роботи та виготовляють полички для книг. В планах багато нового і захоплюючого - приєднуйтесь, буде цікаво!






Гуртківці "Меблевого конструктура"


Олександр Матвійчук - учень групи №103
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 716 | Додав: proflicey020