Середа, 01.05.2024, 09:06 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Квітень » 4 » Творчість - втілена в життя, на захисті дипломних робіт учнів професії «Кравець»
09:42
Творчість - втілена в життя, на захисті дипломних робіт учнів професії «Кравець»
31 березня 2014 року в Шепетівському професійному ліцеї відбувся захистів творчих дипломних робіт кравців. Учні-випускники продемонстрували у своїх роботах високий фаховий рівень, який відзначили члени Державної кваліфікаційної комісії.

Особливо сподобалася колекція жіночого українського одягу «Калиновий цвіт», яку виготовили: Островська Анастасія, Поліщук Оксана, Вінічук Людмила, Бендюг Світлана, Семенюк Олена та Рудь Аліна. Дана колекція повертає нас до уявлення про історичну долю свого народу, його історичні традиції що є неодмінною основою національної самосвідомості, зростає інтерес до історичного минулого до витоків національної культури і пов’язує з сьогоденням і використанням елементів етно-стилю в сучасному одязі.







Також була представлена колекція жіночих суконь в романтичному стилі «Бузкові мрії», яку підготували: Кірикова Анастасія, Отіопич Лідія, Котляр Наталія, Масенкова Вікторія та Мироненко Анжеліка. Джерелом натхнення даної колекції став букет бузку. Адже навесні бузок найпершим вбирається в смарагдове листя, запашні квіти паморочать голову – в такі моменти приходить натхнення для створення романтичної колекції суконь.







Слід окремо сказати про варіант романтичного стилю під назвою «Фентезі». Він відрізняється незвичайними формами, великою різноманітністю декоративних деталей, прикрас, фактур тканин від старовинних мережив, шовків до ультрасучасних біотканин. Саме в цьому стилі була представлена третя колекція жіночих суконь «Феєрія кольору» над якою працювали: Антощук Олена, Курінна Яна, Лагоржевська Тетяна, Сушкова Дар’я та Гальчевська Аліна.

Окремо були представлені макети штор та ламбрекенів, над якими працювали: Василюк Людмила, Васильєва Наталія та Пасічник Катерина.







Хочемо зазначити, що учні Отіопич Лідія та Кірикова Анастасія отримали диплом з відзнакою. Багато випускниць даної групи планують продовжувати навчання у вищих навчальних закладах, розвивати отримані навики та знання, вдосконалювати їх, щоб успішно використовувати в майбутній роботі.



Підготували статтю: Муравйова Р. П. та Сурду О. О.
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 646 | Додав: proflicey020