Середа, 15.05.2024, 09:43 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Листопад » 21 » ТРИВОГИ БАТЬКІВ
17:47
ТРИВОГИ БАТЬКІВ
Здавалося б, усе мало б бути гаразд, адже щойно завершив свою роботу в ліцеї тиждень правової освіти та боротьби із злочинністю, проте.. Ось ці три крапки багато про що можуть сказати.

31 жовтня серйозні порушення правил проживання у гуртожитку допустили учні групи № 204 (Г.С., Г.В., Л.М., О.В., С.В.) та 103 (О.В.), коли, відімкнувши нежилу кімнату, влаштували там місце для куріння.

Не добіг кінця злощасний тиждень, а вже в неділю,6 листопада, учень гр..№104 Л.Д. з друзями святкував свій день народження, прихопивши вдома оковиту для такого « торжества».

«Відзначили» завершення періоду виробничої практики й учні гр.. №202 Б.В., Ю.О., П.А.

З метою термінового виправлення стану справ та розгляду питань ролі сім’ї у здійсненні превентивного виховання учнівської молоді 8 листопада 2016 року батьківський комітет ліцею зібрався на позачергове засідання, запросивши на нього батьків деяких учнів , класних керівників, майстрів груп та вихователя гуртожитку.

На засіданні було розглянуто поведінку учнів гр.. № 103,104, 202, 204, обговорено питання грубих порушень правил проживання учнів у гуртожитку,заслухано батьків , проаналізовано роботу з превентивного виховання з боку ІПП навчального закладу.



Педагоги і батьки виписали, як тепер кажуть, дорожну карту подальшої роботи з молоддю, а члени батьківського комітету Меленчук Валентина Іванівна, Борисюк Галина Іванівна, Остапчук Оксана Михайлівна взяли особисту відповідальність за деяких із порушників дисципліни, що зобов’язує їх вести неухильний контроль за позакласною зайнятістю учнів, відвідувати їх на дому та в навчальному закладі.

Г.С.Громова - голова батьківського комітету ліцею
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 407 | Додав: proflicey020