Середа, 15.05.2024, 15:03 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Листопад » 17 » Третя практика в електромонтерів
11:37
Третя практика в електромонтерів
Існує багато професій гарних і важливих,але людина обирає одну, яка веде її по життю. Учні групи №303 вибрали професію: «Електромонтер з обслуговування та ремонту електроустаткування». Шлях до кваліфікованого робітника - це нелегке завдання, яке долають молоді люди. У становленні майстрів своєї справи велику роль відіграють підприємства, які надають робочі місця для проходження виробничої практики учням.

В рамках соціального партнерства десятки років ДП «Шепетівський ремонтний завод» тісно працює з Шепетівським професійним ліцеєм. Саме виробнича практика сприяє закріпленню набутих в процесі навчання теоретичних знань із спецдисциплін і отримання практичних навичок на уроках виробничого навчання в майстернях.

В учнів групи це третя практика на ДП «Шепетівському ремонтному заводі», вона розпочалася з першого вересня і продовжувалася до кінця жовтня. Молоді юнаки працювали в цехах №1;2;3;4;6 та електроенергетичному відділі, удосканалювали професійні уміння і навички,оволодівали сучасною технікою,технологіями виробництва. Хочу відмітити учня групи Смірнова Анатолія,який добросовісно відносився до поставлених завдань і сумлінно їх виконував. Заходячи в цех №2, я чула найкращі слова від начальника цеху Олійника Володимира Гнатовича про Ігнатова Максима та Цигольнік Аллу.

Хочу подякувати керівництву підприємства, начальникам цехів, керівникам практики, за виховання підростаючого покоління, підтримку та розуміння.

М.М. Байло – майстер виробничого навчання групи №303
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 402 | Додав: proflicey020