Четвер, 18.04.2024, 11:21 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2021 » Вересень » 14 » СВЯТО ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ
09:22
СВЯТО ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ
Початок вересня-цікава пора для усього учнівства: тут і зустрічі після тривалих канікул, і знайомства із першокурсниками, і просто насолода ніжним осіннім теплом,що поволі перейде у прохолоду.

Разом з тим енергія молодих, як завжди, залишається невпинною і вимагає, як кажуть,виходу.

Думаю, що саме тому людство запровадило день фізичної культури і спорту саме на цю прекрасну пору року-осінь.

Щороку в Шепетівському професійному ліцеї цей день для учнівства є особливим, бо це свято спортивних ігор, змагань, турнірів.

Цього року з 6 по 10 вересня у навчальному закладі було проведено тиждень фізичної культури, що мав назву Олімпійський тиждень, під час якого було передбачено:
- спортивні ігри (футбол, волейбол, настільний теніс),
- рухливі перерви,
- фізкультхвилинки на уроках, які передбачається ввести в систему
викладацької роботи,
- та , власне, Олімпійські уроки-вікторини.



Слід відзначити, що у проведенні спортивної вікторини взяли участь учні усіх навчальних груп, проте переможцями стали учні групи №201 (фізорг Віталій Коломійчук). Вони нагороджені перехідним кубком «Мудра Сова».

Особливо цікавим було проведення комплексного заняття з таких видів спорту:важка атлетика, футбол, волейбол, під час якого в ролі інструкторів виступали учні навчального закладу Катерина Денисенко, Білецька Валерія-гр.№303, Дмитро Горобець-гр.№101.

Найактивнішими у підготовці та проведенні Олімпійського тижня були Горобець Дмитро-гр.№101, Денисенко Катерина, Білецька Вікторі я-гр.№303, Коломійчук Віталій - гр.№201.



Мельник С.Б. - викладач
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 197 | Додав: proflicey020