Четвер, 18.04.2024, 23:01 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2018 » Грудень » 28 » Святкування Нового Року
14:37
Святкування Нового Року
Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового року. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрій, святковий настрій – із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято . Не обминув радісний,святковий настрій і Шепетівський професійний ліцей . Коли діти дорослішають ,дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий рік – це свято, коли чудеса трапляються кожної секунди. Всі учні чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка. Підготовка почалася задовго до настання Новорічних свят.



Учні з викладачами готували Новорічні газети, прикрашали кабінети,вихователь разом з мешканцями гуртожитку прикрашали кімнати. У конкурсі «Новорічних газет»: 1 місце зайняла -303 група; 2 місце-104 група; 3 місце-204 група. У конкурсі «Новорічні кімнати»: 1 місце зайняла-347 і 333 кімнати; 2 місце -438 кімната. Також відзначили за активну участь у конкурсі групи 103 і 101.Активними учасниками на новорічному святі стали учні 303 та 202 та 104 груп, та діти наших працівників.



Традиційним для нашого ліцею є нагородження спортсменів та творчих учнів грамотами та кубками. На Новорічному вечері учні проводили конкурси,танцювали і співали. По закінченні вистави відбулася дискотека . Гарним настроєм ,радістю,відчуттям чарівного дива – ось якими емоціями учні нашого закладу зустрічатимуть новий 2019 рік. Дякуємо всім учням та викладачам за допомогу і активну участь в проведенні Новорічного свята. Сподіваємося, що цей святковий настрій у дітей залишиться надовго!



Дячук Ю.В. - вихователь гуртожитку
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 411 | Додав: proflicey020