Четвер, 28.03.2024, 14:55 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2018 » Березень » 5 » Сучасний урок виробничого навчання
15:46
Сучасний урок виробничого навчання
Процес навчання - сам урок виробничого навчання - це співпраця учнів з майстром виробничого навчання.

Роль майстра виробничого навчання на уроках є особливою - на уроках він демонструє учням виробничі прийоми, які формують в них точні й конкретні способи виконання трудових дій, учні відпрацьовують трудові прийоми, характерні їх поєднання,оволодівають сучасними способами виконання робіт, засвоюючи професійні знання та вміння під час виконання виробничих завдань, у процесі підготовок до іспитів, до дипломної роботи.



Ефективному уроку потрібна відмінна підготовка, сучасні методи проведення, висока якість. А кожному учню потрібні глибокі і міцні знання та вміння - це вимоги сьогоднішнього часу.

Якість навчально-виробничої роботи в ліцеї складається із багатьох факторів, що стоїть перед педагогічним колективом. Але головною з них є постійне вдосконалення уроку.

Успіх уроку залежить від того, наскільки учні засвоїли тему, а це прямопорційно залежить від творчого відношення майстра виробничого навчання до своєї повсякденної праці.



Саме так проводяться уроки виробничого навчання з професії: «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування»

Майстер виробничого навчання
Гуменюк І.Г.
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 624 | Додав: proflicey020