П`ятниця, 29.03.2024, 13:39 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Березень » 18 » СПІВПРАЦЯ ІЗ ЗАМОВНИКАМИ КАДРІВ ТА ВИРОБНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
16:29
СПІВПРАЦЯ ІЗ ЗАМОВНИКАМИ КАДРІВ ТА ВИРОБНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
Згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 07.06.1989 р. про затвердження Порядку надання робочих місць для проходженнями учнями, слухачами професійно-технічних навчальних закладів виробничого навчання та виробничої практики, Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань професійно-технічної освіти» професійний ліцей активно співпрацює з ВАТ «Шепетівський ДОК», Шепетівський ремонтним заводом, ЗАТ «Електро» м. Хмельницький, ВАТ «Шепетівський завод культиваторів», БМП «Промжитлобуд», ТРК «ШАНС».

Названі підприємства надають учням ліцею робочі місця, навчально-виробничі ділянки для проходження виробничого навчання та виробничої практики, а більшість з них ще й працевлаштовують випускників ліцею.
 
За час виробничої практики в основному на всіх названих підприємствах середня заробітна плата на одного учня складає 550-650 грн.

Частина зароблених грошей направлено на рахунок ліцею для здійснення статутної діяльності, зміцнення навчально-виробничої бази, на соціальний захист учнів, проведення культурно-масової і фізкультурно-спортивної роботи.

До найкращих груп за результатами виробничої діяльності слід віднести групу столярів третього курсу (майстер виробничого навчання Кучер Світлана Євгенівна), випускну групу електромонтерів (майстри виробничого навчання Дячук Л. В., Якименко А. В.).

Позитивом є те, що названі підприємства створюють безпечні умови праці відповідно до змісту навчальних програм, проводять інструктажі з охорони праці, створюють умови для продуктивного завантаження учнів. Та успішна співпраця з замовниками кадрів і виробнича діяльність не була б відчутною, якби не наполеглива організаційна робота майстрів виробничого навчання ліцею Кучер С. Є., Головачук Т. Г., Байло М. М., Гуменюк М. Г, Гуменюк І. Г, Білик Н. Л. та ін.
  
Відрадно, що крім приведених позитивів співпраці з роботодавцями, вони надають ліцею допомогу в покращенні і оновленні навчально-матеріальної бази.
   
Тому через сайт адміністрація Шепетівського професійного ліцею виносить велику подяку керівникам названих підприємств за активну співпрацю.
М. С. Більчук - заступник директора з НВР

Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 1022 | Додав: olegsda