П`ятниця, 19.04.2024, 17:26 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2022 » Січень » 20 » СОБОРНА – ЗНАЧИТЬ ВІЛЬНА ТА ЄДИНА
12:11
СОБОРНА – ЗНАЧИТЬ ВІЛЬНА ТА ЄДИНА
В історії кожної держави є події, які відіграють важливу роль у її політичному, економічному, культурно-національному становленні. В Україні такою подією є День Соборності, який відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акта злуки УНР та ЗУНР в 1919 році.



Здобувачі освіти 303 групи нашого закладу також не залишились осторонь цієї дати й напередодні свята взяли участь в інтелектуальній грі «Соборна – значить вільна та єдина». Змагання проходило у наступних конкурсах: «Моя держава – Україна», «Мовно-літературний конкурс», «Хто це? Що це?», «Пантоміма», «Збери пазл». Учасники двох команд «Справжні українці» та «Патріоти» виконували завдання завзято, енергійно та з цікавістю. Відчувався дух суперництва. Учням потрібно було проявити неабияку кмітливість, ерудованість, акторську майстерність, показати командну гру. Перемогу здобула команда «Патріоти» (Оніщук Д., Шелеп’юк О., Мазур А., Шевчук С., Ігнатова Я.).



Цей захід дав можливість пригадати важливі історичні дати та події, державну та національну символіку, українські традиції, прізвища відомих постатей, які відіграли велику роль у творенні нашої держави.
О.І.Камфорович, куратор 303 групи
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 328 | Додав: proflicey020